Από πού προέρχεται ο Κόσμος (τ.1)

Το πράσινο κύμα
Εκδότης:
Feng Shui Fan
Έτος:
2008
ISBN:
9789609827003
Σελίδες:
110
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Από πού προέρχεται ο Κόσμος
Τιμή εκδότη:€17,24
Η τιμή μας: €15,52
Από πού προέρχεται ο Κόσμος (τ.1)
Ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα κυκλώματα και την ψυχολογία των οργάνων του ανθρώπινου σώματος μέσα από τις ομιλίες του ιδρυτή του Tibetan Pulsing, Σάνταμ Ντιράζ.

Αυτό το βιβλίο προσφέρει στον αναγνώστη μια ενδοσκόπηση του Tibetan Pulsing Yoga, της μοναδικής τεχνικής που χρησιμοποιεί τον παλμό της καρδιάς σαν κινητήρια δύναμη για τη μεταμόρφωση του νου.
Ο Σάνταμ Ντιράζ μετέφρασε τις τελετουργικές πρακτικές των θιβετιανών μοναστηριών σε κατανοητή για το δυτικό μυαλό τεχνολογική γνώση. Ο Ντιράζ και οι Tibetan Pulsing φίλοι του ενδιαφέρονται για τη διαδικασία μεταμόρφωσης κάθε ατόμου και για το άλμα από το μυαλό στην καρδιά.
Στην καθημερινή ζωή μας, η κινητήρια δύναμη είναι το μυαλό. Στο Tibetan Pulsing Yoga η καρδιά γίνεται η κινητήρια δύναμη και αναλαμβάνει το τιμόνι του πλοίου. Η καρδιά έχει μια κάποια αθωότητα, το μυαλό προσκολλάται στα προβλήματα. Εξαιτίας αυτών των προσκολλήσεων, καταφέρνουμε να βιώσουμε μόνο τη μισή από τη χαρά μας, την αγάπη και την απόλαυση, επειδή το μυαλό λειτουργεί πάντοτε με πόλωση. Το πρότυπο είναι αυτό: σωστό/λάθος, ναι/όχι, καλό/κακό κ.λπ.
Όταν έχουμε μια θετική εμπειρία, θέλουμε να γαντζωθούμε επάνω της, ο μηχανισμός όμως του μυαλού μας αυτόματα μας ωθεί να βιώσουμε πολύ σύντομα κάτι αρνητικό. Η καρδιά δεν δουλεύει προς το χωρισμό, αλλά προς την ένωση και το «λιώσιμο» με άλλες καρδιές. Εάν δέκα ή εκατό άνθρωποι ενώσουν τα χέρια τους και αισθανθούν τον ίδιο παλμό, τότε γίνονται μια καρδιά.
[...]

Το πρώτο μέρος της σειράς των έξι τόμων έχει τίτλο "Το πράσινο κύμα". Ο Σάνταμ Ντιράζ αναλύει την πορεία της εξέλιξης των οργάνων που αντιστοιχούν στην ανάπτυξη της προσωπικής ελευθερίας, του σεβασμού, της δημιουργικότητας, και της σταθερότητας.
Τίτλος βιβλίου:Από πού προέρχεται ο Κόσμος
Υπότιτλος βιβλίου:Το πράσινο κύμα
Τίτλος πρωτότυπου:Where Does the Come From
Εκδότης:Feng Shui Fan
Συντελεστές βιβλίου:Dheeraj, Shantam (Συγγραφέας)
Πατρικίου, Χαλίμα Άννα (Μεταφραστής)
Γεωργοπούλου, Νίτυα (Μεταφραστής)
ISBN:9789609827003
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Τόμος:1
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Άσκηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες