Η ψυχολογία των αγορών

Παρεμβάσεις πριν και μετά την πρόσφατη χρηματοπιστωτική κρίση
Εκδότης:
Πεδίο
Έτος:
2015
ISBN:
9789605465049
Σελίδες:
373
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η ψυχολογία των αγορών
Τιμή εκδότη:€28,90
Η τιμή μας: €26,01
Η ψυχολογία των αγορών
Η "Ψυχολογία των αγορών" είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Καθηγητή Νικόλαου Φίλιππα στο οποίο περιγράφεται λεπτομερώς η επίδραση της ψυχολογίας στις αγορές χρήματος και κεφαλαίου μέσα από συγκεκριμένες παρεμβάσεις και παραδείγματα από την ελληνική και διεθνή πραγματικότητα.

Αρχικά παρουσιάζεται το θεωρητικό υπόβαθρο της Συμπεριφορικής Χρηματοοικονομικής και στη συνέχεια ακολουθούν οι παρεμβάσεις του συγγραφέα πριν και κατά τη διάρκεια της κρίσης. Μέσα από μια σειρά πρωτότυπων δημοσιεύσεων ο αναγνώστης εξοικειώνεται με σημαντικές έννοιες, όπως ο μαύρος κύκνος, η συμπεριφορά της αγέλης, οι φούσκες, τα χρηματοοικονομικά τραύματα, η αστάθεια στις αγορές, η χρηματοοικονομική μόλυνση, έννοιες οι οποίες έγιναν ιδιαίτερα γνωστές και διαδόθηκαν την περίοδο της κρίσης.

Τέλος, έχοντας εντοπίσει έγκαιρα τα προβλήματα και τα λάθη του παρελθόντος μέσα από συγκεκριμένες παρεμβάσεις, ο συγγραφέας σκιαγραφεί το μέλλον της Ελλάδας, της Ευρώπης και του πλανήτη, αξιοποιώντας τα εμπειρικά ευρήματα και τις εκτιμήσεις κορυφαίων επενδυτικών οργανισμών και ερευνητών.
Τίτλος βιβλίου:Η ψυχολογία των αγορών
Υπότιτλος βιβλίου:Παρεμβάσεις πριν και μετά την πρόσφατη χρηματοπιστωτική κρίση
Εκδότης:Πεδίο
Συντελεστές βιβλίου:Φίλιππας, Νικόλαος Δ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789605465049
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2015
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες