Άμπερ φάμπερ βγε!
Γιατί οι άνθρωποι στις τρεις πολιτείες δεν ακούνε ιστορίες; Το αγόρι γιατί φορά τα σιδερένια του παπούτσια; Ο κύριος Παύλος, παραπέρα, τι πουλά; Οι αγοραστές γιατί κάνουν ουρές µες στην αυλή του; Και η άνοιξη γιατί φέτος δε φάνηκε στην άκρη του χειµώνα; Τι είναι αυτό που δεν το έχουν και το βρίσκουν, το ’χουν, το χάνουν και το ξαναβρίσκουν; Αυτό που όλα τα γυρίζει, τα κάνει αλλιώς; Άµπερ φάµπερ βγε! Τρεις ιστορίες για τις λέξεις που λιώνουν τους πάγους για να συναντηθούµε µε την άνοιξη.
Τίτλος βιβλίου: | Άμπερ φάμπερ βγε! |
---|
Εκδότης: | Εκδόσεις Πατάκη |
---|
Συντελεστές βιβλίου: | Φραγκεσκάκη Χριστίνα (Συγγραφέας) Μπαχά, Μάρια (Εικονογράφος)
|
ISBN: | 9789601656113 | Εξώφυλλο βιβλίου: | Μαλακό |
---|
Σειρά εκδότη: | Σύγχρονη Λογοτεχνία | Σελίδες: | 79 |
---|
Στοιχεία έκδοσης: | Ιανουάριος 2015 | Διαστάσεις: | 18x13 |
---|
Κατηγορίες: | Παιδικά - Εφηβικά |
Πανώρια, Μάγδα
Η Μάγδα Πανώρια γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Είναι απόφοιτος Γενικού λυκείου με πολύ καλές γνώσεις αγγλικών και υπολογιστή. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά. Εργάζεται ως διοικητικό προσωπικό στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι.
Η ανάγκη της για γραφή, δημιουργήθηκε απρόσμενα, πριν μερικά χρόνια, όταν θέλησε να εξωτερικεύσει σκέψεις και συναισθήματα και να τα αποτυπώσει στο
χαρτί. Οι "Ακρωτηριασμένες ψυχές" αποτέλεσε το πρώτο ολοκληρωμένο της έργο.