Γεύσεις από Κίνα

200 παραδοσιακά κινέζικα και ασιατικά πιάτα
Εκδότης:
Modern Times
Έτος:
2008
ISBN:
9789604419210
Σελίδες:
254
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Γεύσεις από Κίνα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Γεύσεις από Κίνα
Η αναζήτηση νέων γευστικών εμπειριών οδηγεί συχνά στην παραδοσιακή κινέζικη κουζίνα, η οποία έχει επηρεάσει έντονα το γευστικό χάρτη της Ασίας και έχει εμπνεύσει πολλά εξωτικά πιάτα.
Από τις πιο απλές και γνωστές συνταγές, όπως σπρινγκ ρολς με γλυκιά τσίλι σως, στις πιο ασυνήθιστες και δελεαστικές, όπως το "κεφάλι του λιονταριού", το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει εντυπωσιακά ορεκτικά, μεταξύ αυτών η σούπα με πτερύγιο καρχαρία και τα διχτάκια με αβγά πάπιας, θαυμάσια πιάτα με ψάρια και θαλασσινά, αλλά και κρεατικά που λιώνουν στο στόμα, όπως το ψιλοκομμένο αρνάκι stir-fry με φρέσκα κρεμμυδάκια ή το κοτόπουλο teriyaki. Πολύχρωμα πιάτα λαχανικών με κινέζικες πατάτες, φασόλια και τσίλι, πικάντικο τόφου stir-fry, καθώς και σαλάτες με γλυκόξινα φρούτα, θα σας μυήσουν στις γεύσεις της ασιατικής κουζίνας. Το ρύζι και τα νουντλ με εξωτικές σως κατέχουν ξεχωριστή θέση, ενώ τα επιδόρπια αποτελούν γαστρονομική απόλαυση.
Στην εισαγωγή θα βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τα υλικά, τον εξοπλισμό και τις τεχνικές μαγειρέματος, ενώ η παρασκευή κάθε συνταγής περιγράφεται βήμα προς βήμα και συνοδεύεται με υπέροχες φωτογραφίες. Άρρηκτα συνδεδεμένη με το σκεύος γουόκ και τα φρέσκα υλικά, η ασιατική κουζίνα είναι πρωτότυπη, θρεπτική και ελκυστική. Μάθετε όλα τα μυστικά της και απολαύστε μια γιορτή αρωμάτων και γεύσεων στο τραπέζι σας!
Τίτλος βιβλίου:Γεύσεις από Κίνα
Υπότιτλος βιβλίου:200 παραδοσιακά κινέζικα και ασιατικά πιάτα
Τίτλος πρωτότυπου:Best-Ever Chinese & Asian
Εκδότης:Modern Times
Συντελεστές βιβλίου:Doeser, Linda (Συγγραφέας)
Κωνσταντινίδη, Βιβή (Μεταφραστής)
ISBN:9789604419210
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2008
Κατηγορίες:Μαγειρική > Διεθνής Κουζίνα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες