ArchiCad 17

Τριδιάστατη σχεδίαση γρήγορα και απλά
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2015
ISBN:
9789604616251
Σελίδες:
631
Εξώφυλλο:
Μαλακό
ArchiCad 17
Τιμή εκδότη:€49,00
Η τιμή μας: €44,10
ArchiCad 17
Το βιβλίο αυτό είναι ο ιδανικός οδηγός για τους σχεδιαστές -αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, και διακοσμητές- που επιθυμούν να κατανοήσουν όλες τις δυνατότητες του ArchiCAD 17 και να δημιουργούν μελέτες γρήγορα και εύκολα.

Στο ArchiCAD 17 έχει προστεθεί μια πληθώρα εντολών σχεδίασης που καλύπτουν τα κενά των προηγούμενων εκδόσεων και προσφέρουν δυνατότητες που διευκολύνουν τη μοντελοποίηση και τεκμηρίωση των κτηρίων. Οι συγγραφείς του βιβλίου παρουσιάζουν τα νέα εργαλεία-αντικείμενα και τις σχεδιαστικές εντολές του περιβάλλοντος εργασίας με τη χρήση προσαρμοσμένων και εξειδικευμένων παραδειγμάτων, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ευκολία στην κατανόηση και την εφαρμογή τους.

Η δομή του οδηγού ακολουθεί βήμα προς βήμα τη δημιουργία μιας κατοικίας, ενώ οι εντολές δίνονται και για την ελληνική και για την αγγλική έκδοση του προγράμματος.

Το βιβλίο συνοδεύεται από δωρεάν CD, που περιλαμβάνει το αρχείο σχεδίασης (.pla), τις κατόψεις (σε μορφή pdf για να μπορείτε να τις τυπώσετε) και το βίντεο της κατοικίας που θα σχεδιάσετε βήμα προς βήμα ακολουθώντας τις ασκήσεις του βιβλίου.
Τίτλος βιβλίου:ArchiCad 17
Υπότιτλος βιβλίου:Τριδιάστατη σχεδίαση γρήγορα και απλά
Περιέχει:CD, που περιλαμβάνει το αρχείο σχεδίασης (.pla), τις κατόψεις (σε μορφή pdf για να μπορείτε να τις τυπώσετε) και το βίντεο της κατοικίας που θα σχεδιάσετε βήμα προς βήμα ακολουθώντας τις ασκήσεις του βιβλίου.
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Νικήτα, Μαργαρίτα (Συγγραφέας)
Καρακατσάνης, Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789604616251
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2015
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες