Αρπαγή

Ο ένοχος
Εκδότης:
Η Προφήτισσα
Έτος:
2014
ISBN:
9789609359283
Σελίδες:
368
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αρπαγή
Τιμή εκδότη:€14,93
Η τιμή μας: €13,44
στο καλάθι
Αρπαγή
Ο Κώστας είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, μέχρι που υπαρξιακές αναζητήσεις τον σπρώχνουν να κάνει πειράματα κι οδηγείται στον φόνο. Στη φυλακή, βοηθά έναν κατάδικο ν’ αθωωθεί και τον ψυχολόγο του να γίνει διάσημος απ’ τις δικές του μελέτες. Η ζωή οδηγεί τα πράγματα ή ο Θεός;

Ξεχασμένες υποθέσεις βγαίνουν στο φως ξυπνώντας τα θέλω και τα γιατί. Η Μαρία, η Κατερίνα κι ο Σταύρος , γνωρίζουν ότι όλα είναι στο χέρι του Θεού αλλά το αρνούνται κι έχουν επιπτώσεις στη ζωή τους, δραματικές. Η Σία, η κόρη της Μαρίας, είναι τελικά η εκλεκτή η οποία θα σηκώσει τα πάθη των γονιών της και τα λάθη τους, για να καταφέρει να βρει την άκρη του νήματος. Ο Φώτης, διαδραματίζει τον πιο σημαντικό ρόλο, μια κι είναι εκείνος που σαν ρεπόρτερ ξεφεύγει απ’ το κατεστημένο κι ακολουθεί τις εντολές που του δίνει η Σία, βγάζοντας πολλά σκάνδαλα στη δημοσιότητα και βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, σε μια διαδρομή με αίσιο τέλος. Η Σία, οδηγεί τις εξελίξεις της Ελλάδας με τα γραπτά της και γίνεται περιζήτητη στους εκδοτικούς οίκους, που αρχικά την απαξίωσαν. Στο στόχαστρο τώρα μπαίνει ο Νίκος, που όμως προστατεύεται απ’ τον Θεό, γιατί αυτός είναι ο μεγάλος του προφήτης, που βάσει των γραφών δεν είχε εμφανιστεί μέχρι τώρα στην ανθρωπότητα.

Η "Αρπαγή", είναι ένα βιβλίο με βαθιά κοινωνικά, ψυχολογικά και θρησκευτικά μηνύματα, μέσα από ένα υπέροχο μυθιστόρημα, γεμάτο εκπλήξεις, ανατροπές, πόθο, πάθος & έγκλημα. H σειρά περιλαμβάνει τέσσερα βιβλία, που κάθε 3 περίπου χρόνια θα βγαίνει το καινούριο. Είναι το πιο πολυσυζητημένο βιβλίο στο Ρέθυμνο, εδώ & αρκετό καιρό. Έκανε πωλήσεις ρεκόρ για τα δεδομένα του Ρεθύμνου και ταξιδεύει ήδη σ’ όλη την Ελλάδα. Η συγγραφέας το λατρεύει και το έγραψε μέσα σε 3 χρόνια.
Τίτλος βιβλίου:Αρπαγή
Υπότιτλος βιβλίου:Ο ένοχος
Εκδότης:Η Προφήτισσα
Συντελεστές βιβλίου:Ανδριώτη, Αιμιλία (Συγγραφέας)
ISBN:9789609359283
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες