Οι σελιδοδείκτες της Άγρας

Εκδότης:
Άγρα
Έτος:
2014
ISBN:
9789605051457
Σελίδες:
180
Οι σελιδοδείκτες της Άγρας
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
στο καλάθι
Οι σελιδοδείκτες της Άγρας
Οι σελιδοδείκτες της "Άγρας" ξεκίνησαν πριν από 15 χρόνια περίπου. Φτιάχτηκαν εξαρχής για να προσφέρονται δωρεάν στους αναγνώστες, στους βιβλιοπώλες, στις εκθέσεις βιβλίου, και κατά καιρούς συνόδευαν ένα συγκεκριμένο βιβλίο μας ή έμπαιναν στους φακέλους με τις προσκλήσεις για εκδηλώσεις του εκδοτικού οίκου, με τρόπο ώστε οι γνωστοί μας αναγνώστες και βιβλιοπώλες να τους παραλαμβάνουν στο σπίτι τους ή στο μαγαζί τους.

Άλλες φορές οι σελιδοδείκτες μας είναι ευτράπελοι, άλλες σοβαροί. Δίνεται έμφαση στον έρωτα και την πολιτική. Η ματιά είναι συχνά λοξή. Κάποια πρόσωπα επανέρχονται (Γκράουτσο Μάρξ, Γούντυ Άλλεν, Άινστάιν, Όσκαρ Ουάιλντ, Ανδρέας Εμπειρίκος). Κάποιες εξαιρετικές φράσεις απορρίπτονται γιατί στα ελληνικά χάνεται η αιχμή ή το παιχνίδισμα της ρήσης στο πρωτότυπο. Βαθμολογούνται απ’ όσους τους δουλεύουν πριν κυκλοφορήσουν και βέβαια μετά, απ’ τους παραλήπτες.

Οι δρόμοι διάδοσής τους είναι πολλαπλοί. Συχνά καρφιτσώνονται σε τοίχους ή βιβλιοθήκες σπιτιών, σε γραφεία ιδιωτικά ή δημόσια, σε γραφεία δικηγορικά, στο γκισέ τραπεζικών υπαλλήλων ( ακόμα και σε εφορίες εμφανίστηκαν ), ενώ πριν από λίγα χρόνια κάποιοι σελιδοδείκτες μας παρέλασαν στο ντεκόρ ελληνικών τηλεοπτικών σήριαλ και εμφανίστηκαν ως γκράφιτι στα Εξάρχεια.

Μπορούν πλέον να διαβαστούν ως ενιαίο βιβλίο ρήσεων και πορτραίτων. Μπορούν βέβαια και να αποσπαστούν και να επιστρέψουν στην αρχική τους χρήση.
Τίτλος βιβλίου:Οι σελιδοδείκτες της Άγρας
Εκδότης:Άγρα
ISBN:9789605051457
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2014
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Ζωγραφική - Γλυπτική - Χαρακτική - Γραφικές Τέχνες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες