Σμαραγδένια νερά τα μάτια της

Εκδότης:
Διώνη
Έτος:
2014
ISBN:
9789607720962
Σελίδες:
300
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σμαραγδένια νερά τα μάτια της
Τιμή εκδότη:€14,00
Η τιμή μας: €12,60
Σμαραγδένια νερά τα μάτια της
Η Κλωθώ, η Λάχεσις και η Άτροπος όρισαν την μοίρα της Φαίδρας. Κρατούσαν στα χέρια τους, την κλωστή της ζωής της. Η Κλωθώ, έκλωθε με την ρόκα της το πεπρωμένο της Φαίδρας. "Να γνωρίσει νέον και όμορφο Κερκυραίο όπως η μητέρα της, η Τόνια". Η Λάχεσις, της έριξε το λαχείο "Να ζήσει ένα μεγάλο αθώο και ρομαντικό έρωτα". Και η Άτροπος κρατούσε την "κλωστή" όπου περίμενε την κατάλληλη στιγμή... Ποια μοίρα οδήγησε την αναράιδα του έρωτα και του πάθους κοντά σε δύο νέους άντρες; Η Φαίδρα και ο όμορφος Κερκυραίος θα ταξιδέψουνε στα μονοπάτια της αγάπης και του έρωτα! Η Φαίδρα και ο Πλοίαρχος Νικόλας θα ταξιδέψουν σ' άλλη γη, σ' άλλα μέρη! Ποια μοίρα τους ένωσε και ποια μοίρα θα τους κρατήσει μαζί; Ή μήπως η μοίρα παίζει άλλα παιχνίδια; Φαίδρα Γιώργης και Νικόλας τα πιόνια στο τρίγωνο των χαμένων ονείρων.


Πλούσιο σε συναίσθημα, με ζωντανές περιγραφές χαρακτήρων, δυνατή αφήγηση και απρόσμενο τέλος, το μυθιστόρημα της Μαρίας Μανή κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα.
'Ομηρος Αβραμίδης
Συγγραφέας

Εξαιρετική γραφή, εικόνες με ένταση και δυνατές περιγραφές συντάσσουν ένα λογοτεχνικό έργο υψηλών προδιαγραφών. Στις γραμμές του αναβιώνει η Κέρκυρα όπως την ζήσαμε και την αγαπήσαμε στα παιδικά μας χρόνια. Μια γλυκειά νοσταλγία σε συναρπάζει μέχρι την τελευταία σελίδα.
Άντζελα Γκερέκου
Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού
Βουλευτής Κέρκυρας

Ένα τρυφερό και ευαίσθητο βιβλίο. Ο λόγος ρέει ξεκάθαρα και διαβάζεται εύκολα. Οι ακριβείς περιγραφές ταξιδεύουν ευχάριστα τον αναγνώστη, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει χαρακτηριστικά έθιμα της Ελλάδας και της Κέρκυρας.
Πασχάλης Λαμπαρδής
Συγγραφέας
Τίτλος βιβλίου:Σμαραγδένια νερά τα μάτια της
Εκδότης:Διώνη
Συντελεστές βιβλίου:Μανή, Μαρία (Συγγραφέας)
ISBN:9789607720962
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες