Φυσική Γ΄ λυκείου

Θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης
Εκδότης:
Ελληνοεκδοτική
Έτος:
2008
ISBN:
9789606738043
Σελίδες:
455
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φυσική Γ΄ λυκείου
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €22,50
Φυσική Γ΄ λυκείου
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας στόχο έχει να αποτελέσει ένα βασικό βοήθημα προετοιμασίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις, ταυτόχρονα όμως είναι διαρθρωμένο με τέτοιο τρόπο έτσι, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως «σύμβουλος» επανάληψης.

Για την επίτευξη του σκοπού αυτού το βιβλίο περιέχει:
1. Τα βασικά σημεία της θεωρίας, τα οποία είναι απαραίτητα για τις εξετάσεις.
2. Μεθοδολογικές παρατηρήσεις, οι οποίες προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια για την κατανόηση των θεμάτων, καθώς «εντοπίζουν» και «επιλύουν» πολλά δύσκολα σημεία, που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στην αντιμετώπισή τους.
3. Επαρκή αριθμό ερωτήσεων στο πνεύμα του πρώτου και δεύτερου θέματος των πανελλαδικών εξετάσεων έτσι, ώστε ο υποψήφιος να εξοικειωθεί με αυτά.
4. Μεγάλο αριθμό ασκήσεων και προβλημάτων στο πρότυπο του τρίτου και του τέταρτου θέματος των πανελλαδικών εξετάσεων που σκοπό έχουν την ολοκληρωμένη προετοιμασία του υποψήφιου στα -κατά γενική ομολογία- δυσκολότερα θέματα της εξεταστικής διαδικασίας.
5. Διαγωνίσματα προσομοίωσης με αυτά των πανελλαδικών εξετάσεων.
6. Στο τέλος του βιβλίου παρουσιάζονται δύο παραρτήματα, στα οποία περιλαμβάνονται ένα γενικό τυπολογία και βασικές γνώσεις απαραίτητες από τις προηγούμενες τάξεις του λυκείου, που υποβοηθούν το μαθητή να «φρεσκάρει» τη μνήμη του.

Καινοτομία αποτελεί, κατά την άποψη μας, η προσφορά του σαν «διπλό» βιβλίο και τούτο γιατί συνοδεύεται από ένα ακόμη που διατίθεται δωρεάν και περιλαμβάνει τις αναλυτικές απαντήσεις και λύσεις των ερωτήσεων, των ασκήσεων και των κριτηρίων αξιολόγησης. Επιλέξαμε με τον εκδοτικό οίκο το συγκεκριμένο τρόπο παρουσίασης του βιβλίου (δηλαδή, ξεχωριστή έκδοση των λύσεων) για να δώσουμε τη δυνατότητα στο συνάδελφο εκπαιδευτικό να χρησιμοποιήσει το βιβλίο των λύσεων κατά την κρίση του και προς όφελος της μαθησιακής διαδικασίας, έχοντας την επιλογή χρήσης ή όχι από τους μαθητές του.

(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Φυσική Γ΄ λυκείου
Υπότιτλος βιβλίου:Θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης
Περιέχει:Δωρεάν βιβλίο με αναλυτικές απαντήσεις των ερωτήσεων-ασκήσεων και των κριτηρίων αξιολόγησης.
Εκδότης:Ελληνοεκδοτική
Συντελεστές βιβλίου:Κατσίκας, Άγγελος (Συγγραφέας)
ISBN:9789606738043
Σειρά εκδότη:Εκπαιδευτικά Βιβλία για το Λύκειο
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2008
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες