Συστήματα Cad/Cam και τρισδιάστατη μοντελοποίηση

Εκδότης:
Κριτική
Έτος:
2014
ISBN:
9789602189535
Σελίδες:
536
Συστήματα Cad/Cam και τρισδιάστατη μοντελοποίηση
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Συστήματα Cad/Cam και τρισδιάστατη μοντελοποίηση
Το βιβλίο καλύπτει τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με την τεχνολογία μελέτης, σχεδίασης και παραγωγής με τη χρήση υπολογιστή (CAD/CAM) τόσο σε επίπεδο εφαρμογής όσο και σε επίπεδο θεωρίας για την τρισδιάστατη μοντελοποίηση.

Η δεύτερη έκδοση έχει εμπλουτιστεί με περισσότερα κεφάλαια και περιλαμβάνει σημαντικές επεκτάσεις για τα συστήματα Βιομηχανικού Σχεδιασμού, Αντίστροφης Μηχανικής, την Παραγωγή με χρήση Υπολογιστή και τα Συστήματα Ταχείας Πρωτοτυποποίησης. Έμφαση έχει δοθεί στη συστηματική παρουσίαση του τρόπου εργασίας στα διάφορα είδη συστημάτων μοντελοποίησης και την κατανόηση των δυνατοτήτων που παρέχουν, οι οποίες είναι κοινές σε όλα τα εμπορικά συστήματα, ώστε ο χρήστης να έχει το απαιτούμενο υπόβαθρο για την πιο αποτελεσματική εκμετάλλευση ενός ειδικού συστήματος στο μέλλον.

Το βιβλίο απευθύνεται τόσο σε φοιτητές-σπουδαστές όσο και σε αποφοίτους μηχανικούς και άλλες συναφείς ειδικότητες των τεχνολογικών και θετικών επιστημών που θέλουν να ενημερωθούν για την εφαρμογή, τις έννοιες και τις αρχές λειτουργίας των συστημάτων CAD/CAM και Διαχείρισης του Κύκλου Ζωής Προϊόντος.
Τίτλος βιβλίου:Συστήματα Cad/Cam και τρισδιάστατη μοντελοποίηση
Εκδότης:Κριτική
Συντελεστές βιβλίου:Μπιλάλης, Νικόλαος Α. (Συγγραφέας)
Μαραβελάκης, Εμμανουήλ (Συγγραφέας)
ISBN:9789602189535
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2014, 2η έκδοση
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες