Τρίγωνα κάλαντα

Εκδότης:
Πορφύρα Εκδόσεις
Έτος:
2014
ISBN:
9786188153844
Σελίδες:
32
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τρίγωνα κάλαντα
Τιμή εκδότη:€7,50
Η τιμή μας: €6,75
στο καλάθι
Τρίγωνα κάλαντα
Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και το μήνυμα της αγάπης αγκαλιάζει όλη την πλάση. Τα σπίτια ντύνονται τα γιορτινά τους και ευωδιάζουν από τις λογιών-λογιών λιχουδιές. Στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου το λαμπερό αστέρι στραφταλίζει, ουράνιο σημάδι για όλους τους ανθρώπους πως ο Θεός κράτησε την υπόσχεση του και έστειλε το Σωτήρα του κόσμου.

Κάπου εκεί ανάμεσα στα δώρα ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο βιβλίο με παιχνίδια, εορταστικές δραστηριότητες και αυτοκόλλητα, για παιδιά του Δημοτικού. Μέσα από τις σελίδες του ξεπετιούνται έθιμα του τόπου μας και της πλούσιας Χριστιανικής μας παράδοσης.

Ελάτε, να μάθουμε για το σαρανταήμερο της προετοιμασίας μέχρι τα Χριστούγεννα, να ανακαλύψουμε τις νηστίσιμες νοστιμιές και να διαβάσουμε ιστορίες του εορταστικού δωδεκαημέρου.

Κι όλα αυτά με τρόπο διασκεδαστικό, με πολλά παιχνίδια γνώσης και μνήμης, ζωγραφική, σταυρόλεξα, σπαζοκεφαλιές, κρυπτόλεξα και αυτοκόλλητα. Και μη ξεχάσετε τα τρίγωνα σας γιατί το βιβλίο μας είναι στολισμένο με πολλά παραδοσιακά κάλαντα!
Τίτλος βιβλίου:Τρίγωνα κάλαντα
Εκδότης:Πορφύρα Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Μωραΐτου, Μαρία (Συγγραφέας)
Μωραΐτου, Πηνελόπη (Συγγραφέας)
Φούρκα, Πέγκυ (Εικονογράφος)
ISBN:9786188153844
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2014
Σημείωση:Επανέκδοση: "Ακρίτας", 2009.
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Παιδικά - Εφηβικά > Δραστηριότητες - Χειροτεχνίες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες