Σχέσεις ενστίκτου

Εκδότης:
Ωκεανός
Έτος:
2014
ISBN:
9786185104221
Σελίδες:
640
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σχέσεις ενστίκτου
Τιμή εκδότη:€17,81
Η τιμή μας: €16,03
στο καλάθι
Σχέσεις ενστίκτου
Ο Πέτρος, η Δάφνη, ο Άρης και η Τόνια τέσσερα πρόσωπα με κοινό στοιχείο τον έρωτα. Έως χθες ήταν ξένοι μεταξύ τους. Από διαφορετικό ορίζοντα ο καθένας, θα σμίξουν σε ένα μοιραίο σταυροδρόμι ζωής προσπαθώντας να γλυτώσουν από την προσωπική τους φυλακή χρησιμοποιώντας ο ένας τον άλλον. Ο καθένας θα πληρώσει το δικό του τίμημα για τους ανοιχτούς λογαριασμούς του παρελθόντος.

Θα προδώσουν και θα προδοθούν. Θα πληγωθούν και θα πληγώσουν.

Ο Πέτρος έζησε την βία μέσα στην οικογένεια και φοβάται να διεκδικεί, η Δάφνη με άσχημη παιδική ηλικία και γεμάτη ενοχές, γίνεται ψυχολόγος για να αντιμετωπίσει τα δικά της προβλήματα, Ο Άρης παγιδευμένος από την υπόσχεση προς τον ετοιμοθάνατο πατέρα του δέχτηκε μια ζωή που δεν ήθελε να ζήσει και αναρωτιέται ποιόν να προδώσει , τον εαυτό του ή τον πατέρα του και η Τόνια αιχμάλωτη στην πατρική δυναμική εξουσία προσπαθεί να εγκαταλείψει το πατρικό σπίτι χτίζοντας την ζωή της πάνω σε ένα ψέμα....

Με φόντο την Αθήνα, το Λονδίνο και την Καμπούλ μια δυνατή ιστορία με τον συνήθη ύποπτο και τον μεγάλο πρωταγωνιστή στα μεγάλα λάθη, τον ανεκπλήρωτο έρωτα.
Τίτλος βιβλίου:Σχέσεις ενστίκτου
Εκδότης:Ωκεανός
Συντελεστές βιβλίου:Λαμπροπούλου Πόπη (Συγγραφέας)
ISBN:9786185104221
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες