Θέλω να γίνω συγγραφέας

Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2014
ISBN:
9789600444490
Σελίδες:
408
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Θέλω να γίνω συγγραφέας
Τιμή εκδότη:€15,92
Η τιμή μας: €14,33
στο καλάθι
Θέλω να γίνω συγγραφέας
Τι συμβαίνει όταν μια δεκατριάχρονη ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας και αναζητά έμπνευση στο ημερολόγιο που έγραφε όταν ήταν μικρή; Η Μία είναι δεκατριών χρονών και έχει μια κρυφή επιθυμία: να γίνει συγγραφέας. Όταν μια γνωστή σχολή δημιουργικής γραφής ανακοινώνει πως θα επιλέξει μαθητές, αποφασίζει να πάρει μέρος στο διαγωνισμό. Στο διαγωνισμό συμμετέχει και ο Σον, ένας γοητευτικός νεαρός, και η Μία θέλει οπωσδήποτε να του κάνει καλή εντύπωση. Για να αντλήσει έμπνευση, η Μία ξαναδιαβάζει το παλιό παιδικό της ημερολόγιο... Οι πραγματικές και οι φανταστικές ιστορίες από το παρελθόν ανακατεύονται με όσα της συμβαίνουν, και δημιουργούν ένα υπέροχο μίγμα, που θα διασκεδάσει και θα εμπνεύσει κάθε αναγνώστη, και ιδιαίτερα κάθε επίδοξο συγγραφέα.

Ένα πολύ ενδιαφέρον, χιουμοριστικό και συγκινητικό μυθιστόρημα, στο οποίο αποκαλύπτονται τα βασικά μυστικά για την τέχνη της συγγραφής, της έμπνευσης, της μυθοπλασίας.

Σ’ αυτό το βιβλίο η συγγραφέας αποφάσισε να αποκαλύψει κάποια μυστικά του επαγγέλματός της στους αναγνώστες της, για να παθιαστούν με τη συγγραφή και να διασκεδάσουν, όπως εκείνη, επινοώντας τις δικές τους, ξεχωριστές ιστορίες. Το βιβλίο γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην Ιταλία και κυκλοφορεί ήδη σε άλλες 6 γλώσσες.
Τίτλος βιβλίου:Θέλω να γίνω συγγραφέας
Τίτλος πρωτότυπου:Loglio fare la scrittrice
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Zannoner, Paola (Συγγραφέας)
Τουλούπη, Ελένη (Μεταφραστής)
ISBN:9789600444490
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2014
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες