Κόκκινη 1 2 3

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2014
ISBN:
9789605070717
Σελίδες:
430
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κόκκινη 1 2 3
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Κόκκινη 1 2 3
"Δεν με ξέρετε, όμως εγώ σας ξέρω. Είστε τρεις. Έχω αποφασίσει να σας ονομάσω: Κόκκινη Ένα. Κόκκινη Δύο. Κόκκινη Τρία. Ξέρω ότι κάθε μία από σας έχει χαθεί στο δάσος. Και ακριβώς όπως συνέβη σε εκείνο το μικρό κορίτσι στο παραμύθι, έτσι και εσείς έχετε επιλεγεί για να πεθάνετε".

Η Κάρεν, η Σάρα και η Τζόρνταν, είναι τρεις γυναίκες άγνωστες μεταξύ τους, με διαφορετική ηλικία, διαφορετικό επάγγελμα, που ζουν απολύτως διαφορετικές ζωές. Δεν έχουν τίποτα κοινό παρά μόνο το χρώμα των μαλλιών τους: κόκκινο. Για τον άνδρα που παρακολουθεί στενά κάθε τους κίνηση εδώ και μήνες, αυτό είναι αρκετό.

Ο Κακός Λύκος, όπως υπογράφει το γράμμα, γνωρίζει τα πάντα για τις ίδιες και τις ζωές τους και απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσει το σχέδιό του. Οι τρεις γυναίκες με τρόμο νιώθουν το θανάσιμο κλοιό να κλείνει ασφυκτικά γύρω τους. Η μοναδική τους ελπίδα για επιβίωση είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να τον βρουν πρώτες -πριν εκείνος καταφέρει να δώσει το τέλος που έχει σχεδιάσει στις ιστορίες τους...
Τίτλος βιβλίου:Κόκκινη 1 2 3
Τίτλος πρωτότυπου:Red 1 2 3
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Katzenbach, John (Συγγραφέας)
Τραϊκόγλου, Μαρία-Ρόζα (Μεταφραστής)
ISBN:9789605070717
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες