Στο σκοτάδι όλοι οι λύκοι είναι γκρι

Εκδότης:
Πόλις
Έτος:
2012
ISBN:
9789604352043
Σελίδες:
387
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στο σκοτάδι όλοι οι λύκοι είναι γκρι
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Στο σκοτάδι όλοι οι λύκοι είναι γκρι
Ένας δολοφόνος και προδότης, από τον καιρό του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, γνωστός ως "Ποντικοφάρμακο". H ταυτότητά του δεν αποκαλύφθηκε ποτέ...

Μια πυρκαγιά σ' ένα εργοστάσιο χρωμάτων τη δεκαετία του '50, με δεκαπέντε θύματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν εξακριβώθηκαν ποτέ...

Ο πρώην αστυνομικός κι αντιστασιακός Χιάλμαρ Νύμαρκ πιστεύει πως οι δύο υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους. Μια μέρα πιάνει κουβέντα με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Βαργκ Βέουμ -τον οποίο γνωρίσαμε στο "Δικός σου ώς το θάνατο"- στο αγαπημένο τους καφέ.

Κάπως έτσι αρχίζει αυτό το συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα,όπου ο ντετέκτιβ καλείται να επιστρατεύσει όλες του τις ικανότητες για να βρει τη λύση στον γρίφο· καθώς το ένα πτώμα διαδέχεται το άλλο, ο Βαργκ Βέουμ ακολουθεί θαμμένα ίχνη κι ανακαλύπτει ένα ζοφερό κομμάτι από το παρελθόν της Νορβηγίας αλλά και από το παρόν του Μπέργκεν, του μεγάλου λιμανιού της χώρας.

Ο Στόλεσεν μιλά για όλους εκείνους που απαρνήθηκαν τα ιδανικά τους για να εμπλακούν σε βρώμικες υποθέσεις, αλλά και γι' αυτούς που παρέμειναν προσκολλημένοι στα φαντάσματα του παρελθόντος.
Τίτλος βιβλίου:Στο σκοτάδι όλοι οι λύκοι είναι γκρι
Τίτλος πρωτότυπου:I morket er alle ulver grå
Εκδότης:Πόλις
Συντελεστές βιβλίου:Staalesen Gunnar (Συγγραφέας)
Γλυνιαδάκη, Κρυστάλλη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604352043
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2012
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες