Ζωή χωρίς τελείες

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Λεξίτυπον
Έτος:
2014
ISBN:
9786185087333
Σελίδες:
323
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ζωή χωρίς τελείες
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
στο καλάθι
Ζωή χωρίς τελείες
Ο Θεόφιλος ένας ιδιοφυής επιστήμονας, καθηγητής ανθρωπολόγος στο Κέιμπριτζ, ασχολείται με τη μελέτη του ανθρώπινου εγκεφάλου και τη δυνατότητά του να μετεξελιχθεί σε ισχυρό εργαλείο ελέγχου της ζωής με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Στην πορεία των πειραμάτων του φτάνει σε ορισμένα εκπληκτικά συμπεράσματα, που όμως κρατάει μυστικά ακόμη και από τους συνεργάτες του.
Η ζωή του παίρνει παράξενη τροπή όταν η αγαπημένη του Ανθή, σε μια ακτιβιστική εξόρμηση, χάνεται στα βάθη του Ειρηνικού. Τα σωστικά συνεργεία την ανακαλύπτουν αναίσθητη και σχεδόν εγκεφαλικά νεκρή. Τότε είναι, που τα εργαστηριακά του πειράματα βρίσκουν εφαρμογή σε πραγματικές συνθήκες.
Ο Θεόφιλος βρίσκεται μπροστά σε απίστευτες προκλήσεις. Το ραντεβού του με την Ιστορία είναι ήδη σε εξέλιξη. Επειδή χρειάζεται πολλούς συνεργάτες, για να προχωρήσει με τις πολυδιάστατες πτυχές της έρευνάς του, πείθει έντεκα επιστήμονες να δουλέψουν μαζί του σε ένα μυστικό υπόγειο ερευνητικό κέντρο μέσα στα σπλάχνα του Ολύμπου.
Η προσωπική του ζωή περιπλέκει τα πράγματα και δημιουργεί σύνθετα επίπεδα στην εξέλιξη της επιστημονικής του πορείας, όμως ο Θεόφιλος δε σταματά μπροστά σε κανένα εμπόδιο. Η πρόκληση της ανακάλυψης είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε άλλο στη ζωή του.
Σ' αυτό το ταξίδι τον ακολουθούν οι συνεργάτες του. Δουλεύουν σκληρά και με αφοσίωση μέσα στην απομόνωση και όταν πια πραγματοποιούν μερικούς από τους στόχους τους, είναι επιφυλακτικοί στο να δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους. Έχουν το φόβο ότι μερικά από τα ευρήματά τους θα είναι επικίνδυνα στα χέρια αυτών που ασκούν εξουσία.
Έτσι αρχίζουν νέες περιπέτειες, βασανιστικά ερωτήματα, αδηφάγες προκλήσεις, ανθρώπινες αδυναμίες...
Πιστεύουν ότι αν αποκαλύψουν τα μυστικά, θα δημιουργήσουν μεγάλη αναστάτωση στη κοινωνία, που είναι ανέτοιμη να τα διαχειριστεί.
Τελικά, αποφασίζουν να δώσουν στην ανθρωπότητα μόνο μια ανακάλυψή τους, που θα σώσει ζωές.
Τίτλος βιβλίου:Ζωή χωρίς τελείες
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Λεξίτυπον
Συντελεστές βιβλίου:Βασιλειάδου, Μαρία, 1959- (Συγγραφέας)
Λειβαδάς, Νικίας Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9786185087333
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία
Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες