Το σπαθί

Ιστορικό μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος:
2014
ISBN:
9786185067205
Σελίδες:
432
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το σπαθί
Τιμή εκδότη:€14,94
Η τιμή μας: €13,45
Το σπαθί
Έρημος Al Qasabah, Βόρεια Αίγυπτος, 1944

Ενώ ο δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος μαίνεται σε όλα τα μέτωπα, τρεις υψηλόβαθμοι αξιωματικοί ολοκληρώνουν μυστικά μια αποστολή. Ο θρύλος και οι προφητείες που είχαν να κάνουν με το αρχαίο κειμήλιο είχαν επαληθευθεί με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Βερολίνο, 2009

Ο καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας, Αλεξάντερ Καμίνσκι, κατά τη διάρκεια ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου στο Βερολίνο δέχεται μια περίεργη επίσκεψη. Ο υπερήλικας και μυστηριώδης Καρλ Μπρούνερ, πρώην στέλεχος των ναζί, τον παροτρύνει ν’ αναλάβει την αποστολή ανεύρεσης ενός αρχαίου Σπαθιού.
Πρόκειται για το σπαθί που χρησιμοποίησε ο Ρωμαίος εκατόνταρχος Γάιος Κάσιος για να δώσει τέλος στη ζωή του Ιησού, λογχίζοντας τη δεξιά του πλευρά, ενώ βρισκόταν πάνω στο σταυρό του μαρτυρίου. Το αρχαίο αυτό όπλο συνοδεύεται από εκπληκτικούς θρύλους, σύμφωνα με τους οποίους περικλείει υπερφυσικές δυνάμεις.
Εν τω μεταξύ στην Αίγυπτο, ο Καμίνσκι μπλέκεται σε μια στυγερή διπλή δολοφονία, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι βρίσκονται στα ίχνη του, αναζητώντας το Ιερό Κειμήλιο. Ο Πολωνός ιστορικός ταξιδεύει από την Αίγυπτο στην Ιερουσαλήμ και από την Αρμενία στη Γερμανία και στην Αμάσεια, σ’ ένα άγριο κυνηγητό στο οποίο εμπλέκονται και οι μυστικές υπηρεσίες ξένου κράτους. Έκπληκτος, θα ανακαλύψει άγνωστα συγκλονιστικά στοιχεία που αφορούν την ίδια του την πατρίδα.
Τίτλος βιβλίου:Το σπαθί
Υπότιτλος βιβλίου:Ιστορικό μυθιστόρημα
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite.gr
Συντελεστές βιβλίου:Δημητρίου, Παναγιώτης Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9786185067205
Σειρά εκδότη:Σύγχρονοι Έλληνες Μυθιστοριογράφοι
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ιστορικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες