Η μάρτυρας της φωτιάς

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2014
ISBN:
9789601655123
Σελίδες:
616
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η μάρτυρας της φωτιάς
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η μάρτυρας της φωτιάς
Ένα νεαρό κορίτσι βρίσκεται δολοφονημένο στο απομονωτήριο ενός κέντρου για προβληματικούς εφήβους. Το κρανίο του είναι σπασμένο και έχει τα χέρια πάνω στο πρόσωπό του, σαν να έπαιζε κρυφτό με τον δολοφόνο. Σ' ένα βοηθητικό οίκημα, βρίσκεται νεκρή η νοσοκόμα της βραδινής βάρδιας. Έχει δολοφονηθεί με σφυρί.
Παρόλο που σε βάρος του εκκρεμεί μια εσωτερική έρευνα, ο επιθεωρητής Γιούνα Λίννα παίρνει εντολή να παρακολουθήσει τις έρευνες ως απλός παρατηρητής. Γρήγορα ανακαλύπτει πως μια από τις τροφίμους του κέντρου, η Βίκυ Μπέννετ, έχει εξαφανιστεί. Στο δωμάτιό της βρίσκει μια ματωμένη κουβέρτα κι ένα σφυρί λερωμένο με αίμα.
Λίγο αργότερα, γίνεται γνωστή η κλοπή ενός αυτοκινήτου όπου βρισκόταν ένα τετράχρονο αγόρι. Όλα δείχνουν πως υπεύθυνη για την απαγωγή είναι η Βίκυ. Αρχίζει έτσι για τον Γιούνα Λίννα μια μάχη με τον χρόνο. Τι είναι ικανή να κάνει η Βίκυ Μπέννετ; Και ποια είναι αυτή η γυναίκα που επιμένει να τηλεφωνεί στην αστυνομία υποστηρίζοντας πως είναι μέντιουμ και βλέπει το φάντασμα του νεκρού κοριτσιού;

Μετά τον "Υπνωτιστή" και το "Συμβόλαιο του Παγκανίνι", η "Μάρτυρας της φωτιάς" έμεινε επίσης για πολλούς μήνες στην κορυφή των μπεστ σέλερ στη Σουηδία και μεταφράζεται σε περισσότερες από 30 γλώσσες. Όπως έγραψε η εφημερίδα Dagens Nyheter, "ξεκινάς να διαβάζεις αυτό το θρίλερ στο μετρό γυρίζοντας στο σπίτι σου, συνεχίζεις το διάβασμα όση ώρα τρως το βραδινό σου και δε σταματάς παρά τις πρώτες πρωινές ώρες".
Τίτλος βιβλίου:Η μάρτυρας της φωτιάς
Τίτλος πρωτότυπου:Eldvittnet
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Kepler, Lars (Συγγραφέας)
Σπερελάκη, Τιτίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789601655123
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2014
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες