Το σπασμένο μολύβι

Εκδότης:
University Studio Press
Έτος:
2014
ISBN:
9789601221793
Σελίδες:
360
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το σπασμένο μολύβι
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €15,00
στο καλάθι
Το σπασμένο μολύβι
Το σπασμένο μολύβι είναι η ιστορία ενός νεαρού φιλόδοξου επιστήμονα στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, ειδικότερα στην εποχή της πρώτης κυβερνητικής αλλαγής.
Παρακολουθώντας τον τρόπο σκέψης και δράσης του ήρωά μας στη διάρκεια της επαγγελματικής του ανέλιξης και ταυτόχρονα τη διακύμανση των αισθηματικών και συναισθηματικών του μεταπτώσεων, ο συγγραφέας χαρτογραφεί συνήθειες, μεθόδους και επιδιώξεις ενός ευρέως φάσματος ανθρώπων που κινούνται γύρω του.
Ένας σφοδρός έρωτας που εξελίσσεται μέσα σε οξύτατη πολιτική αντιπαράθεση και το ασταμάτητο κυνήγι του κέρδους παρασέρνουν τον ήρωα σε ακραίες καταστάσεις. Έχοντας τις καλύτερες προθέσεις, γίνεται συνεργός όσων στοχεύουν στα ακριβώς αντίθετα απ' αυτόν. Και το χειρότερο γι' αυτόν είναι ότι όλα τούτα συμβαίνουν με τον πιο φυσικό τρόπο! Το σπασμένο μολύβι είναι μια θυελλώδης ερωτική περιπέτεια. Όμως, κυρίως, είναι η αποτύπωση στο χαρτί της ίντριγκας, των ανομολόγητων σκέψεων των δρώντων προσώπων που κατευθυνόμενα από τις δικές τους επιδιώξεις δρουν επάνω στον χαρακτήρα του ήρωα, τον επηρεάζουν και συχνά τον σύρουν σε διαδρομές που ποτέ δεν θα επέλεγε μόνος του.
Τίτλος βιβλίου:Το σπασμένο μολύβι
Εκδότης:University Studio Press
Συντελεστές βιβλίου:Χατζηαναστασίου, Θεόδωρος (Συγγραφέας)
ISBN:9789601221793
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες