Croc Attack

Εκδότης:
Μπαρτζουλιάνος Ι. Ηλίας
Έτος:
2013
ISBN:
9789606817595
Σελίδες:
367
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Croc Attack
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
Croc Attack
Ένα πρωί, ο Εϊτάν Ενώχ - ή Κροκ για τους φίλους - ανεβαίνει σ' ένα μίνι μπας για να πάει στη δουλειά του στο Τελ Αβίβ, όταν ένας συνεπιβάτης του αρχίζει να ανησυχεί για το σκουρόχρωμο άντρα, που κρατάει μια θήκη μ' ένα κοστούμι, στο ίδιο λεωφορειάκι.

Ο Ασάφ Γκαβρόν ξεκινάει την αφήγησή του με μια εβδομάδα αιματηρών βομβιστικών επιθέσεων με εξίσου αιματηρά αντίποινα, στο τέλος της οποίας ο πρωταγωνιστής, ο Κροκ αναδεικνύεται, εκών άκων, σε μια διασημότητα εθνικής εμβέλειας. Είναι ο "Κροκ Ατάκ - ο άνθρωπος που οι βομβιστές δεν κατάφεραν να σκοτώσουν". Όπως είναι φυσικό, ο παλαιστινιακός πυρήνας πίσω από τις επιθέσεις αντιδρά στην παρουσία αυτού του απολύτως συμπτωματικού συμβόλου της ισραηλινής αντίστασης. Μπορεί να μην τον κυνηγούσαν στο παρελθόν, αλλά τώρα τον βάζουν στο στόχαστρο.

Εν τω μεταξύ, σ' ένα νοσοκομείο κάπου στην Ιερουσαλήμ, ένας νεαρός Παλαιστίνιος βομβιστής αυτοκτονίας, ο Φάχμι, βρίσκεται σε κώμα. Καθημερινά παλεύει για τη ζωή του προσπαθώντας να καταλάβει πώς βρέθηκε εκεί και τί ακριβώς συνέβη, όταν συνάντησε τον Κροκ.
Τίτλος βιβλίου:Croc Attack
Τίτλος πρωτότυπου:Ein schoenes Attentat
Εκδότης:Μπαρτζουλιάνος Ι. Ηλίας
Συντελεστές βιβλίου:Gavron, Assaf (Συγγραφέας)
Θεοχάρη, Χριστίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606817595
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες