Το ημερολόγιο μιας μοιχαλίδας

Συνοδεύεται από ένα αλφαβητάρι με σχόλια, αστεία, ευφυολογήματα, εξομολογήσεις και πολλές... ανατροπές
Εκδότης:
Μεταίχμιο
Έτος:
2008
ISBN:
9789604553662
Σελίδες:
648
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το ημερολόγιο μιας μοιχαλίδας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το ημερολόγιο μιας μοιχαλίδας
Δυο φίλοι από το σχολείο, ο φωτογράφος Γκουίντο και ο ψυχολόγος Τσάρλι, σαραντάρηδες πια, βρίσκονται ξανά στη διάρκεια της συνάντησης των παλιών συμμαθητών. Ο Τσάρλι πεθαίνει από περιέργεια να γνωρίσει τη σαγηνευτική Αβίβα με την οποία διατηρεί ερωτικές σχέσεις ο Γκουίντο. Προκειμένου να την προσεγγίσει και να τη γνωρίσει καλύτερα πείθει την Αβίβα να γίνει πελάτισσά του χωρίς να της αποκαλύψει ότι ο Γκουίντο είναι φίλος του από τα παλιά. Οι τρεις πρωταγωνιστές σύντομα έρχονται αντιμέτωποι με τη ζήλια, τη λαχτάρα για περιπέτεια, την επιθυμία για σταθερότητα και τη δυσκολία να κρατήσουν μυστικά.

Σ' αυτό το καταχθόνιο ερωτικό παραμύθι έρωτα και πόθου, ο Κερτ Λέβιαντ ξεδιπλώνει βήμα βήμα την ιστορία ενός συνηθισμένου ερωτικού τριγώνου βάζοντας τον καθένα από τους ήρωες να την αφηγηθεί από τη δική του πλευρά. "Το ημερολόγιο μιας μοιχαλίδας" είναι ένα μυθιστόρημα γραμμένο με ιδιαίτερη ευαισθησία για τον έρωτα, την επιθυμία, τον πόθο και την απιστία, με ισχυρούς χαρακτήρες και πνευματώδεις σκηνές. Το μυθιστόρημα συνοδεύεται από ένα αλφαβητάρι με αστεία, ευφυολογήματα, κουτσομπολίστικα σχόλια και διάφορες άλλες σημειώσεις που ενισχύουν, αποσαφηνίζουν, αλλάζουν και καμιά φορά διαψεύδουν το βασικό κείμενο, αλλάζοντας την αντίληψη του αναγνώστη για την ιστορία, τους πρωταγωνιστές, το ίδιο το μυθιστόρημα.

"Σέξι, ευφυές και συνάμα φιλοσοφικό μυθιστόρημα με πικάντικες ερωτικές ιστορίες, άφθονο χιούμορ, ρομαντισμό και ένα ερωτοχτυπημένο καστ ηρώων"
("Publishers Weekly")
Τίτλος βιβλίου:Το ημερολόγιο μιας μοιχαλίδας
Υπότιτλος βιβλίου:Συνοδεύεται από ένα αλφαβητάρι με σχόλια, αστεία, ευφυολογήματα, εξομολογήσεις και πολλές... ανατροπές
Τίτλος πρωτότυπου:Diary of an Adulterous Woman
Εκδότης:Μεταίχμιο
Συντελεστές βιβλίου:Leviant, Curt (Συγγραφέας)
Σκουλικάρη, Σοφία (Μεταφραστής)
ISBN 10:
ISBN 13:
9604553666
9789604553662
Πρώτη έκδοση:Ιούλιος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες