Μακεδονικός αγώνας

Τότε και σήμερα
Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
2013
ISBN:
9789604563999
Σελίδες:
192
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μακεδονικός αγώνας
Τιμή εκδότη:€11,94
Η τιμή μας: €10,75
στο καλάθι
Μακεδονικός αγώνας
Δύσκολη η αποστολή να προλογίσει κανείς ένα πνευματικό πόνημα. Ιδιαίτερα γίνεται πιο απαιτητικό όταν αυτό αναφέρεται στο μεγάλο εθνικό μας θέμα, το Μακεδονικό Ζήτημα.
Όμως, η γραφίδα του εξαίρετου συμπατριώτη μας Παναγιώτη Γ. Τζήμα, μου δίνει περισσότερο θάρρος να προλογίσω όλα αυτά που απασχόλησαν την πατριωτική του ψυχή και είδαν το φως της δημοσιότητας στη νέα του πατρίδα, τον Καναδά, αλλά και στον Τύπο της Ελλάδος, σε περιοδικά και εφημερίδες.
Κοινή διαπίστωση ότι οι Έλληνες του εξωτερικού, μετά την εγκατάσταση στις νέες τους πατρίδες, νοσταλγούν και πονούν τη Μητέρα Ελλάδα, κρατούν αλώβητη τη θρησκευτική και τη λαϊκή ελληνική παράδοση.
Χιλιάδες δε από αυτούς διαπρέπουν στον επιστημονικό τομέα και αναδεικνύουν την πνευματική προσφορά των Ελλήνων στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.
Ευαίσθητος τομέας απασχόλησής τους και προσφοράς τους τα εθνικά θέματα.
Ο τίτλος «Ο Μακεδονικός Αγώνας: Τότε και σήμερα» του Παναγιώτη Γ. Τζήμα δεν είναι τίποτε άλλο παρά έκφραση ψυχής και αγάπης για τη Μητέρα Ελλάδα και ιδιαίτερα για τη Μακεδονία μας.
Δείγματα γραφής μας έδωσε με αρκετά πνευματικά προϊόντα του, που είχαν ευμενή απήχηση στους ομογενείς και ιδιαίτερα στους σημερινούς κατοίκους της Μακεδονίας μας.
Εύχομαι να έχει την ίδια επιτυχία και το παρόν πόνημα!
Τίτλος βιβλίου:Μακεδονικός αγώνας
Υπότιτλος βιβλίου:Τότε και σήμερα
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Τζήμας, Παναγιώτης Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604563999
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2013
Σημείωση:Πρόλογος: Χρυσόστομος Στ. Παπασταύρος
Κατηγορίες:Ιστορία > Ελληνική Ιστορία > Νεότερη Ελληνική Ιστορία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες