Η τέχνη του τερματοφύλακα

Οι επτά θεμελιώδεις αρχές των πρωταθλητών
Εκδότης:
Sportbook
Έτος:
2008
ISBN:
9789609825818
Σελίδες:
159
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η τέχνη του τερματοφύλακα
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €19,00
Η τέχνη του τερματοφύλακα
Το βιβλίο αυτό ασχολείται με τις μικρές λεπτομερείς διαφορές ανάμεσα στους τερματοφύλακες κλάσης και σ’ εκείνους του μέτριου επιπέδου. Αναλύονται οι συχνά μη συνειδητοποιούμενες διαφορές ανάμεσα στο να δεχτεί κανείς ένα τέρμα ή στο να πραγματοποιήσει μια «μεγάλη απόκρουση».

Επτά αποφασιστικοί παράγοντες είναι εκείνοι που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για ένα επιτυχημένο και κυρίαρχο παιχνίδι από τον τερματοφύλακα. Είναι οι επτά θεμελιώδεις αρχές των πρωταθλητών. Οι επτά θεμελιώδεις αρχές προπόνησης του τερματοφύλακα. Αποκρυπτογραφούνται και προσδιορίζονται για πρώτη φορά.

Δεν είναι μόνο εύκολες και απλές στην κατανόησή τους από τον καθένα, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις αγωνιστικές καταστάσεις, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, σε όλα τα επίπεδα απόδοσης, καθώς και σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Πολυάριθμες εξηγήσεις, απεικονίσεις, γραφικά και προπονητικές συστάσεις/προτάσεις προσφέρουν σε κάθε τερματοφύλακα και προπονητή μια μοναδική εικόνα από τον συναρπαστικό κόσμο των τερματοφυλάκων του ποδοσφαίρου.

Το βιβλίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους προπονητές τερματοφυλάκων σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, σε καθηγητές φυσικής αγωγής και γυμναστές, καθώς και σε σπουδαστές της αθλητικής επιστήμης σε πανεπιστημιακές σχολές.


Τίτλος βιβλίου:Η τέχνη του τερματοφύλακα
Υπότιτλος βιβλίου:Οι επτά θεμελιώδεις αρχές των πρωταθλητών
Τίτλος πρωτότυπου:Die Kunst des Torwartspiels
Εκδότης:Sportbook
Συντελεστές βιβλίου:Leitert, Hans (Συγγραφέας)
Τώνης, Νικίας (Μεταφραστής)
ISBN:9789609825818
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2008
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες