Μη μ' αφήσεις να χαθώ

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2013
ISBN:
9789600356281
Σελίδες:
515
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μη μ' αφήσεις να χαθώ
Τιμή εκδότη:€19,08
Η τιμή μας: €17,17
στο καλάθι
Μη μ' αφήσεις να χαθώ
"Με ορμή φύγαμε απ' τα σπίτια μας στη Μεταπολίτευση, με ορμή ξεχάσαμε να γυρίσουμε πίσω. Με ορμή ψάξαμε τον ασυμβίβαστο έρωτα, με ορμή παραδοθήκαμε στην ευκολία και στη συντήρηση. Με ορμή αναζητήσαμε την επανάσταση και το δίκιο, με ορμή βολευτήκαμε σε πόστα και εξαργυρώσαμε τα όνειρά μας. Με ορμή κολλήσαμε απότομα στον τοίχο, με ορμή πληρώνουμε τα λάθη μας."

Tα μυστικά και τα ψέματα μιας παρέας φίλων -οι έρωτες, οι προσδοκίες, οι συμβιβασμοί τους- από το 1974 μέχρι σήμερα. Τα παιδιά τους. Τα ΜΜΕ. Οι δημοκρατικές δυνάμεις. Οι πολιτικοί. Ένας λαός που μαθαίνει να συναλλάσσεται. Ένα παζλ που έδωσε μορφή και περιεχόμενο στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, ώσπου το 2010 ξεκόλλησαν βίαια οι ψηφίδες, όταν οι ξένοι μάς είπαν "Ψηλά τα χέρια!" - κι εμείς τα σηκώσαμε. Από τότε, μέχρι σήμερα, ζούμε πανικόβλητοι, όπως και οι ήρωες αυτού του βιβλίου. Φωνάζουμε "Μη μ' αφήσεις να χαθώ", μα η Iστορία τρέχει ασυγκράτητη, καθώς αρχίζει το μεγάλο ξεκαθάρισμα.

Μια μυθοπλασία για την ελληνική πραγματικότητα, για τον λησμονημένο εαυτό μας, για την αλήθεια και το ψέμα που είμαστε εμείς.
Τίτλος βιβλίου:Μη μ' αφήσεις να χαθώ
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Κάγιος, Παύλος Θ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789600356281
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες