Πρωία εν Δήλω

Εκδότης:
Αίολος
Έτος:
2008
ISBN:
9789605212056
Σελίδες:
197
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πρωία εν Δήλω
Τιμή εκδότη:€13,19
Η τιμή μας: €11,87
Πρωία εν Δήλω
Στα τέλη της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα ο Μπους, ο Ντικ Τσένι, η Κοντολίζα Ράις και άλλοι ηγέτες των Ρεπουμπλικανών απεργάζονται με ραδιουργίες τη μεταστροφή του δημοκρατικού πολιτεύματος των Η.Π.Α. σε θεοκρατία. Η ισχύς του Συντάγματος θα ανασταλεί, καθώς και όλες οι ατομικές ελευθερίες και θα εγκαθιδρυθεί ένα στυγνό φονταμενταλιστικό καθεστώς απάνθρωπου χριστιανισμού, με απώτερο στόχο την εκμετάλλευση των χωρών του Τρίτου Κόσμου και την παγκόσμια κυριαρχία.

Οι αμερικανικές εκλογές νοθεύονται και το Ιράν έχει ήδη καταστραφεί, όταν ο Ελευθέριος Ζαννής, ένας διαπρεπής ελληνοαμερικανός επιστήμονας, η φίλη του Παλλάς και οι συνεργάτες του εμπνέονται και υλοποιούν το πρόγραμμα τους για την "Ανασυγκρότηση της Ιστορίας" με μέσο τα ταξίδια της συνείδησης στον χωροχρόνο.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, το θεοκρατικό καθεστώς αποτελεί μια "ιστορική ανωμαλία", παρόμοια με την καταστροφή της Δήλου το 88 π.Χ. Έτσι, ο Ζαννής "ταξιδεύει" στην αρχαία Δήλο για να μεταφέρει στη σύγχρονη εποχή "μια πράξη ελέους", με την οποία θα αποτραπεί η εγκαθίδρυση της θεοκρατίας, θα τα καταφέρει; Θα τον συνδράμουν οι Ολύμπιοι θεοί; Και η πανέμορφη φίλη του Παλλάς τι ρόλο παίζει;
Τίτλος βιβλίου:Πρωία εν Δήλω
Τίτλος πρωτότυπου:Morning on Delos
Εκδότης:Αίολος
Συντελεστές βιβλίου:Ασημομύτης, Γιώργος (Συγγραφέας)
Μαστακούρης, Θωμάς Π. (Μεταφραστής)
ISBN:9789605212056
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες