Η εκκένωση

Εκδότης:
Σαιξπηρικόν
Έτος:
2013
ISBN:
9789609517430
Σελίδες:
128
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η εκκένωση
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η εκκένωση
Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τιμά έναν από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους έλληνες θεατρικούς συγγραφείς, τον Δημήτρη Δημητριάδη, με ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στο έργο του. Τέσσερα λιγότερο γνωστά θεατρικά έργα του Δημητριάδη "επιστρατεύονται" για να γνωρίσουμε διάφορες πτυχές του ταλέντου του. Τα τρία από αυτά παρουσιάζονται σε μορφή αναλογίου και το τέταρτο ως ολοκληρωμένη παράσταση. Παράλληλα, θα υπάρχουν συζητήσεις για τα έργα που παρουσιάζονται και για τα θέματα που θίγουν. Ο Δημήτρης Καραντζάς σκηνοθετεί το έργο "Ο κυκλισμός του τετραγώνου", ενώ σε μορφή αναλογίου παρουσιάζονται: η "Εκκένωση" σε σκηνοθεσία Γιάννη Κόκκου, ο "Φαέθων" από την ομάδα Vasistas και το "Άγγιγμα του βυθού" σε σκηνοθεσία Έλλης Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του, "Η "Eκκένωση" είναι ένα έργο που μιλάει για τον σημερινό μας κόσμο και την οριακή του κατάσταση διαμέσου μιας θρυλικής οικογένειας, εκείνης των Ατρειδών".
Τίτλος βιβλίου:Η εκκένωση
Εκδότης:Σαιξπηρικόν
Συντελεστές βιβλίου:Δημητριάδης Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609517430
Σειρά εκδότη:Μικρή Θεατρική Σειρά: Globe
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2013
Σημείωση:Έκδοση, με αφορμή την παρουσίαση του έργου στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, υπό μορφή θεατρικού αναλογίου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κόκκου, στις 15 & 16 Οκτωβρίου 2013.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Θέατρο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες