Μόνο οι αθώοι υποφέρουν

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Μίνωας
Έτος:
2013
ISBN:
9786180200812
Σελίδες:
586
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μόνο οι αθώοι υποφέρουν
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μόνο οι αθώοι υποφέρουν
Όταν ο φιλάνθρωπος Χιούγκο Φλέτσερ εντοπίζεται νεκρός, δεμένος στο κρεβάτι της κατοικίας του στο Λονδίνο, ο επιθεωρητής Τομ Ντάγκλας είναι βέβαιος ότι ο ένοχος που αναζητά είναι γυναίκα. Και παρότι ο Φλέτσερ απέκτησε αναρίθμητους εχθρούς με την εμπλοκή του σε τράφικιγκ γυναικών από την Ανατολική Ευρώπη, ο τόπος του εγκλήματος μαρτυρά σεξουαλική συνεύρεση και εκδίκηση. Αυτός ο φόνος είχε προσωπικό χαρακτήρα.

Ο επιθεωρητής γνωρίζει πως η σύζυγος του Φλέτσερ, η Λόρα, θα πρέπει να είναι η βασική ύποπτη στην έρευνά του. Είναι βέβαιο πως κρύβει κάτι. Όμως, δεν είναι πεπεισμένος πως το μυστικό της είναι ο φόνος. Φυσικά δεν είναι η μόνη που έχει μυστικά. Από ό,τι φαίνεται, όλες οι γυναίκες στη ζωή του συζύγου της με την αμφιλεγόμενη δράση έχουν κάτι να κρύψουν. Και το μυστικό της Λόρας, που δεν έφερε ποτέ στο φως, πρέπει τώρα να αποκαλυφθεί ως τελευταίο κομμάτι του γρίφου όταν η αστυνομική έρευνα φτάνει στη δραματική και φρικτή κορύφωσή της.

Τα όσα ανακαλύπτει ο επιθεωρητής στην πορεία των ερευνών τον σοκάρουν, υποχρεώνοντάς τον να αναρωτηθεί: Σκοπός είναι πάντα να τιμωρείται ο ένοχος; Ή μήπως στην υπόθεση του Φλέτσερ πρέπει μόνο να προστατευθούν οι αθώοι;
Τίτλος βιβλίου:Μόνο οι αθώοι υποφέρουν
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Only the Innocent
Εκδότης:Μίνωας
Συντελεστές βιβλίου:Abbot, Rachel (Συγγραφέας)
Καψάλης Χρήστος (Μεταφραστής)
ISBN:9786180200812
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες