Πλήρης φυσική κατάσταση στο ποδόσφραιρο

Εκδότης:
Sportbook
Έτος:
2012
ISBN:
9789609825870
Σελίδες:
232
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πλήρης φυσική κατάσταση στο ποδόσφραιρο
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €23,75
στο καλάθι
Πλήρης φυσική κατάσταση στο ποδόσφραιρο
Οι ποδοσφαιριστές πλέον είναι γρηγορότεροι και δυνατότεροι από ποτέ. Σε αυτό το ειδικό πακέτο βιβλίου/DVD ο διάσημος προπονητής δύναμης και φυσικής κατάστασης Greg Gatz παρουσιάζει ένα πλήρες προπονητικό πρόγραμμα, με το οποίο χτίζονται οι φυσικές ικανότητες του παίκτη ταυτόχρονα με τις συγκεκριμένες ποδοσφαιρικές ικανότητες που απαιτούνται για το ντριπλάρισμα, το μαρκάρισμα, την πάσα, το σουτ, την κεφαλιά, καθώς και για τον ρόλο του τερματοφύλακα.

Συμπληρωμένο με τεστ αξιολόγησης για τον έλεγχο του επιπέδου φυσικής κατάστασης ενός παίκτη και με συγκεκριμένα προγράμματα που βελτιώνουν την ισορροπία, την ευελιξία, την ευκινησία, την ταχύτητα και τη δύναμη, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε στη θέση σας. Το DVD βάζει την προπόνηση σε πρακτικό επίπεδο παρουσιάζοντας τεστ κλειδιά και ασκήσεις από το βιβλίο.

Πολύ σημαντικά είναι επίσης τα κεφάλαια που αφορούν την προπόνηση πριν από τον αγώνα και την προπόνηση για πρόληψη και αντιμετώπιση των τραυματισμών.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε προπονητές ποδοσφαίρου, σε ακαδημίες και συλλόγους, καθηγητές και καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και φοιτητές των ΤΕΦΑΑ.
Τίτλος βιβλίου:Πλήρης φυσική κατάσταση στο ποδόσφραιρο
Τίτλος πρωτότυπου:Complete Conditioning for Soccer
Εκδότης:Sportbook
Συντελεστές βιβλίου:Gatz, Greg (Συγγραφέας)
Δωτίου, Θεόδωρος (Μεταφραστής)
ISBN:9789609825870
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2012
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες