Νοσολογία χοίρων

Εκδότης:
Σύγχρονη Παιδεία
Έτος:
2013
ISBN:
9789603571100
Σελίδες:
312
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Νοσολογία χοίρων
Τιμή εκδότη:€29,86
Η τιμή μας: €26,87
στο καλάθι
Νοσολογία χοίρων
Η έκδοση του παρόντος βιβλίου είναι η υλοποίηση μιας προσπάθειας του συγγραφέα που ξεκίνησε από το 1968, τότε που άρχισε να ασχολείται στην πράξη με τα επιστημονικο-τεχνικά θέματα της ελληνικής χοιροτροφίας. Μετέπειτα, ως πανεπιστημιακός δάσκαλος, οπότε από τα μέσα της 10ετίας του 1990 δίδαξε και τη χοιροτροφία και άσκησε τους φοιτητές επί σειρά ετών με αρκετές κατ’ έτος επισκέψεις σε χοιροτροφικές μονάδες, συνέχισε να είμαι ενήμερος της εξέλιξης της χοιροτροφίας και των προβλημάτων της στην πράξη.
Έτσι, συνέγραψε το παρόν βιβλίο, πιστεύοντας ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο στον κάθε ενδιαφερόμενο και ότι η έκδοσή του θα συμβάλει στην κάλυψη του ενδιαφέροντος που έχει ένα οικείο αναγνωστικό κοινό στον ελληνικό χώρο.
Η ύλη αυτού του βιβλίου επιλέχθηκε με τέτοια φροντίδα, ώστε να συμπεριλαμβάνει τα κυρίως απαραίτητα στοιχεία, που η γνώση τους μάς επιτρέπει να διενεργούμε μια γρήγορη και ορθή κατά το δυνατόν κλινική διάγνωση ενός νοσήματος χοίρων. Είναι, όμως, γνωστό ότι η διενέργεια μιας ορθής κλινικής διάγνωσης, μόνο για το λόγο ότι μπορεί να είναι γρήγορη, συμβάλλει πάρα πολύ σημαντικά στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας που θα γίνει.
Τίτλος βιβλίου:Νοσολογία χοίρων
Εκδότης:Σύγχρονη Παιδεία
Συντελεστές βιβλίου:Σπαής Αλέξανδρος Β. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603571100
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2013
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Γεωπονία, Βοτανικές Επιστήμες, Ζωολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες