Το δείπνο

Εκδότης:
Μεταίχμιο
Έτος:
2013
ISBN:
9789605662639
Σελίδες:
307
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το δείπνο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το δείπνο
Μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά στο Άμστερνταμ δύο παντρεμένα ζευγάρια βγαίνουν για φαγητό σε ένα μοδάτο εστιατόριο. Συζητάνε για διάφορα τετριμμένα ζητήματα, τη δουλειά, τις διακοπές, τις πρόσφατες ταινίες, αλλά όλες αυτές οι αερολογίες είναι μια απόπειρα για να συγκαλύψουν την ένταση που επικρατεί μεταξύ τους.

Οι δεκαπεντάχρονοι γιοι τους έχουν διαπράξει μαζί ένα έγκλημα το οποίο έχει καταγραφεί από κάμερα. Οι εικόνες έχουν μεταδοθεί από την τηλεόραση αλλά τα δυο αγόρια δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. Ωστόσο η σύλληψή τους επίκειται.

Καθώς το δείπνο φτάνει στη γαστριμαργική του κορύφωση, τα προσωπεία της πολιτισμένης συμπεριφοράς πέφτουν. Τα μαχαίρια βγαίνουν. Ως που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους;

"Ο Koch έρχεται με φόρα από την Ευρώπη με μια ιστορία τόσο έντονη, που θα σας κόψει την όρεξη". (US Today.com)

"Ένα ερεθιστικό ριπλεϊκό δράμα".
(O, The Oprah Magazine)

"Το δείπνο ξεκινά με ποτά και σκοτεινή σάτιρα και σιγά σιγά σε στοιχειώνει. Είναι τρομακτικό, νοσηρό, ευφυές, σοκαριστικό και από τα βιβλίο που δεν μπορείς ν' αφήσεις απ' τα χέρια σου. Διαβάστε το σαν να κατεβάζετε μια γενναία γουλιά και μετά κανονίστε να συναντήσετε τους φίλους σας - θα το συζητάτε για ώρες".
(Gilliam Flynn, συγγραφέας)

""Το δείπνο" είναι ένα καθηλωτικό και εξαίσια ανησυχητικό ανάγνωσμα. Όπως η καλή σάτιρα είναι ταυτόχρονα δηκτικό και πάρα πολύ αστείο... Ευφυέστατο, αυτό το μυθιστόρημα είναι ταυτόχρονα γροθιά στο στομάχι αλλά και τονωτική ένεση. Καθαρίζει την ατμόσφαιρα. Υπέροχο βιβλίο.
(Christos Tsiolkas, συγγραφέας)
Τίτλος βιβλίου:Το δείπνο
Τίτλος πρωτότυπου:Het diner
Εκδότης:Μεταίχμιο
Συντελεστές βιβλίου:Koch, Herman (Συγγραφέας)
Αγγελίδου, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789605662639
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες