Τα μυστικά των άλλων

Όσα θα άξιζε να γνωρίζετε για τη σχέση σας
Εκδότης:
Αρμός
Έτος:
2017
ISBN:
9789605277642
Σελίδες:
216
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα μυστικά των άλλων
Τιμή εκδότη:€13,93
Η τιμή μας: €12,54
στο καλάθι
Τα μυστικά των άλλων
Ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει στερημένος από υλικά αγαθά! Δεν μπορεί όμως να ζήσει χωρίς νόημα! Και ο άνθρωπος συγκρούεται ανάμεσα στη θέληση για ζωή με νόημα και στο ανυπόφορο βάρος της υπάρξεως που προέρχεται από την ανυπαρξία νοήματος και λόγου ζωής.

Δύσκολο πράγμα να είναι κανείς τυφλός. Ακόμα πιο δύσκολο όμως είναι να έχει κανείς όραση και να μην έχει όραμα!... Ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να μην δεσμεύεται από τη φύση του, από τις αναπηρίες του και γενικότερα από το τραυματικό του παρελθόν.

... Πέρα από τη σιλικόνη που πετρώνει στήθη, μάγουλα και χείλη, υπάρχει και η ψυχολογική σιλικόνη που παγώνει καρδιές, χαμόγελα και λόγια... Φοβόμαστε τις πτώσεις, όχι όμως τις εκπτώσεις της στη ζωή μας! Φοβόμαστε τον θάνατο, αλλά εξακολουθούμε ανυποψίαστοι να σκοτώνουμε τις ώρες μας καθημερινά!

... Η συνειδητή μετατροπή της ανάγκης της σχέσης σε επιθυμία της σχέσης με τον άλλον, κάνει τη μεγάλη διαφορά. "Σε αγαπώ και επειδή σ' αγαπώ σε έχω ανάγκη" Η ζωή είναι το επιπλέον της αγάπης. Δηλαδή αρχίζεις ουσιαστικά να ζεις μόνον όταν αγαπάς και στο μέτρο που αγαπάς.
Τίτλος βιβλίου:Τα μυστικά των άλλων
Υπότιτλος βιβλίου:Όσα θα άξιζε να γνωρίζετε για τη σχέση σας
Εκδότης:Αρμός
Συντελεστές βιβλίου:Μαρτίδης, Ιάκωβος Θ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789605277642
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2017
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Διαπροσωπικές Σχέσεις
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες