Νουρμπανού, Η λαμπερή σουλτάνα

Εκδότης:
Ωκεανίδα
Έτος:
2013
ISBN:
9789604106875
Σελίδες:
344
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Νουρμπανού, Η λαμπερή σουλτάνα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Νουρμπανού, Η λαμπερή σουλτάνα
Πουλημένη από τον πατέρα της και τον Δόγη τής Βενετίας στους Τούρκους, με σκοπό να επηρεάσει την πολιτική του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς κερδίζοντας την καρδιά του και παραμερίζοντας την πανίσχυρη ευνοούμενή του Χιουρέμ, η Τσετσίλια μπαίνει στο χαρέμι του Τοπκαπί και παίρνει το όνομα Νουρμπανού, που σημαίνει Λαμπερή.
Εκεί, στην καρδιά ενός κλειστού κόσμου, βίαιου και σκοτεινού, κυριευμένη από την αγωνία ότι δεν θα ξαναδεί τον αγαπημένο της, πρέπει να μάθει να φυλάγεται από ύπουλα μαχαίρια και δηλητήρια. Τα πράγματα όμως παίρνουν απρόβλεπτη τροπή: η Χιουρέμ, που στην αρχή βλέπει τη Νουρμπανού σαν επικίνδυνη αντίζηλο, της χαρίζει τελικά την εύνοιά της και την προορίζει για τον αγαπημένο της γιο, τον Σελίμ.
Ο χρόνος πιέζει. Ο Σουλεϊμάν γερνάει και γύρω από τους τρεις πιθανούς διαδόχους του υφαίνονται συνωμοσίες και πλεκτάνες. Η Τσετσίλια δεν έχει πια επιλογή. Ή θα γίνει σουλτάνα ή θα πεθάνει.

Σε αυτή τη συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας "Νουρμπανού, Η σκλάβα της Υψηλής Πύλης". για τη Βενετσιάνα που έγινε σουλτάνα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ο συγγραφέας συνεχίζει την αφήγηση των ιστορικών γεγονότων μέσ' από τη διαδρομή της σαγηνευτικής ηρωίδας.
Τίτλος βιβλίου:Νουρμπανού, Η λαμπερή σουλτάνα
Εκδότης:Ωκεανίδα
Συντελεστές βιβλίου:Thibaux, Jean Michel (Συγγραφέας)
Κορομηλά, Έφη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604106875
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Ιστορικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες