Η γάτα που ερωτεύτηκε το συγγραφέα

Εκδότης:
Ars Poetica
Έτος:
2013
ISBN:
9786188019546
Σελίδες:
80
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η γάτα που ερωτεύτηκε το συγγραφέα
Τιμή εκδότη:€9,00
Η τιμή μας: €8,10
Η γάτα που ερωτεύτηκε το συγγραφέα
Η "Γάτα που ερωτεύτηκε το συγγραφέα" είναι μια συλλογή διηγημάτων που αποτελείται από δεκατρείς ιστορίες. Άλλες ρεαλιστικές, άλλες όχι και τόσο. Μα πάντοτε ερωτικές. Ακόμα και όταν ο έρωτας δεν είναι στο προσκήνιο, υποβόσκει, όπως άλλωστε πάντα στη ζωή των ανθρώπων.

Ερωτεύονται οι άνθρωποι στη μεγάλη πόλη; Μπορεί κανείς να απαλλαγεί από το κυνηγητό του χρόνου και να αισθανθεί πραγματικά; Μπορεί ένας ψυχαναλυτής να βοηθήσει μια όμορφη νεαρή γυναίκα που προσπαθεί να αγαπήσει και να αγαπηθεί; Πώς τελειώνει η ιστορία της γάτας που ερωτεύτηκε έναν συγγραφέα; Μπορεί η Μαύρη βασίλισσα να διαλέξει ανάμεσα στο καθήκον της και στον έρωτά της για τον Λευκό Βασιλιά; Γιατί ο Ορέστης προσπαθεί να σκοτώσει την Κλειώ; Θα τα καταφέρει; Μπορεί κανείς να ερωτευτεί ή να ξεχάσει όσο διαρκεί ένα τσιγάρο; Πώς μπορεί κανείς να μάθει για τις ζωές των άλλων καθισμένος σε ένα παγκάκι στην αποβάθρα του μετρό; Πώς φθηνό μπορεί να είναι το σεξ όταν οι προϋποθέσεις δεν είναι οι κατάλληλες; Πώς μπορεί να αισθάνεται ο τρίτος άνθρωπος σε μια σχέση; Πώς είναι η συνάντηση μετά από είκοσι χρόνια ενός ζευγαριού που έζησε έναν μεγάλο ανεκπλήρωτο έρωτα; Μπορεί μια γυναίκα να ξαναβρεί τον εαυτό της μετά από έναν επώδυνο χωρισμό; Τι γίνεται κάθε φορά που τελειώνουν οι βόλτες;

Ιστορίες για συναισθήματα ανθρώπων σε διάφορες ηλικίες. Ιστορίες για τον έρωτα και τον χρόνο. Γιατί είναι ο χρόνος υπήρχε πάντα και θα υπάρχει για πάντα, όσο είμαστε άνθρωποι, πότε σωστός και πότε λάθος. Το τέλος είναι κάτι σχετικό. Και ο καθένας μπορεί να δώσει το δικό του. Εκτός από το χρόνο. Γιατί είναι πάντα ο χρόνος. Πότε σωστός και πότε λάθος.
Τίτλος βιβλίου:Η γάτα που ερωτεύτηκε το συγγραφέα
Εκδότης:Ars Poetica
Συντελεστές βιβλίου:Ραπτογιάννη, Βάσω (Συγγραφέας)
ISBN:9786188019546
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες