Φορολογική Agenda 2013

Πλήρως ενημερωμένη με ότι φορολογικό ισχύει για το 2013
Εκδότης:
Κράτση
Έτος:
2013
Σελίδες:
336
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φορολογική Agenda 2013
Τιμή εκδότη:€14,93
Η τιμή μας: €13,44
στο καλάθι
Φορολογική Agenda 2013
Τα "Πρακτικά Φορολογικά Βοηθήματα" Αγαπητού Κράτση ξεκίνησαν το έτος 1983 ως ένας οργανισμός εκδόσεων φορολογικών βιβλίων και εντύπων. Κάθε χρόνο εκδίδει βιβλία για φορολογικά αντικείμενα που υφίστανται αλλαγές ή τροποποιήσεις για τις οποίες πρέπει να υπάρξει ενημέρωση.
Η δομή και λειτουργία των εκδόσεων "ΠΦΒ" στηρίζονται στην έγκυρη ενημέρωση, την πληρότητα περιεχομένου και την άμεση πρόσβαση στο ζητούμενο, συνδυάζοντας πρακτικότητα και οικονομία.
Ο εκδοτικός αυτός οργανισμός έχει εκδώσει μέχρι σήμερα πάνω από 100 τίτλους σε βιβλία, κλασέρ, φορολογικούς οδηγούς, ατζέντες κλπ και έχει πλέον επεκταθεί σε διοργανώσεις σεμιναρίων και παροχή φορολογικών συμβουλών, απευθυνόμενος σε ένα δυναμικό κοινό 6.000 συνδρομητών που συνεχώς αυξάνεται.

Η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση της προσπάθειας αυτής από τους αναγνώστες, συνδρομητές και φίλους αποτελούν την καλύτερη μαγιά για μια ακόμη πιο δημιουργική πορεία στη συνέχεια.

Η εταιρεία "Εκδόσεις - Σεμινάρια Κράτση" και το νομικό γραφείο "Κράτση" προσφέρουν στους πελάτες τους που είναι φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, υπηρεσίες νομικών και φορολογικών συμβουλών, φορολογική πληροφόρηση καθώς και νομική κάλυψη με μελέτη και υποβολή συμβιβασμών και προσφυγών ενώπιον των ΔΟΥ και των Ελληνικών Δικαστηρίων αλλά και παράσταση ενώπιον των εν λόγω αρχών.

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο, φανερώνει πάνω απ' όλα πείρα και αξιοπιστία. Αν αξίες σαν κι αυτές σας βρίσκουν σύμφωνους, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Η γραμμή επικοινωνίας είναι πάντοτε ανοικτή.
Τίτλος βιβλίου:Φορολογική Agenda 2013
Υπότιτλος βιβλίου:Πλήρως ενημερωμένη με ότι φορολογικό ισχύει για το 2013
Εκδότης:Κράτση
Συντελεστές βιβλίου:Κράτσης, Αγαπητός Σ. (Συγγραφέας)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2013
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες