Η καλλιέργεια των ακρόδρυων

Το πλήρες εγχειρίδιο για παραγωγούς: Αμυγδαλιά, καρυδιά, καστανιά, φιστικιά, φουντουκιά, ανακάρδια, μακαντάμα, πεκάν
Εκδότης:
Βασδέκης
Έτος:
2011
ISBN:
9789608273566
Σελίδες:
253
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η καλλιέργεια των ακρόδρυων
Τιμή εκδότη:€22,89
Η τιμή μας: €20,60
Η καλλιέργεια των ακρόδρυων
Η καλλιέργεια ακρόδρυων δένδρων έχει αποκτήσει αυξημένη δημοτικότητα όχι μόνο μεταξύ των εμπορικών παραγωγών, αλλά παρατηρείται πλέον σημαντικό ενδιαφέρον και από αγρότες με μικρά κτήματα και κήπους σπιτιών.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, πρακτικό εγχειρίδιο για την καλλιέργεια όλων των κύριων ειδών ακρόδρυων: Αμυγδαλιά, Καρυδιά, Καστανιά, Φιστικιά, Φουντουκιά, Ανακάρδια, Μακαντάμια, Πεκάν. Περιέχει λεπτομερές υλικό και οδηγίες, από τις εδαφοκλιματικές συνθήκες, την επιλογή της τοποθεσίας και την προετοιμασία του εδάφους έως την άρδευση, το φύτεμα, τον πολλαπλασιασμό των δένδρων και τους επιβλαβείς οργανισμούς. Πραγματεύεται επίσης τις μεθόδους επεξεργασίας, συσκευασίας, διάθεσης χονδρικής και λιανικής στην αγορά ξηρών καρπών.

Η καλλιέργεια των ακρόδρυων παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους καλλιεργητές και παραγωγούς ακρόδρυων δένδρων, για αγρότες που θέλουν να διαφοροποιηθούν, καθώς και για τους κηπουρούς που ενδιαφέρονται να φυτέψουν ακρόδρυα δένδρα στην αυλή τους.
Τίτλος βιβλίου:Η καλλιέργεια των ακρόδρυων
Υπότιτλος βιβλίου:Το πλήρες εγχειρίδιο για παραγωγούς: Αμυγδαλιά, καρυδιά, καστανιά, φιστικιά, φουντουκιά, ανακάρδια, μακαντάμα, πεκάν
Τίτλος πρωτότυπου:Nut Grower's Guide: The Complete Handbook for Producers and Hobbyists
Εκδότης:Βασδέκης
Συντελεστές βιβλίου:Wilkinson, Jennifer (Συγγραφέας)
ISBN:9789608273566
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2011
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Γεωπονία, Βοτανικές Επιστήμες, Ζωολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες