Μαύρα γυαλιά

Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2013
ISBN:
9789600442168
Σελίδες:
343
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαύρα γυαλιά
Τιμή εκδότη:€14,83
Η τιμή μας: €13,35
στο καλάθι
Μαύρα γυαλιά
H κυρία που οδηγεί Θάντερμπερντ φοράει μαύρα γυαλιά, μαντίλι στα μαλλιά και κρατάει όπλο. Eίναι όμορφη και ξανθιά, μύωψ, συναισθηματική, άλλοτε ψεύτρα και άλλοτε ειλικρινής, αποφασισμένη, μοιραία, ύποπτη...

O Σεμπαστιέν Zαπριζό, κορυφαίος στυλίστας της αστυνομικής λογοτεχνίας, αφηγείται την περιπέτεια μιας γυναίκας που αναζητά τον ίδιο της τον εαυτό· γίνεται η τραγική ηρωίδα που βιώνει μια απίστευτα δραματική και αλλόκοτη εμπειρία, κατά την οποία, σιγά σιγά, μεταμορφώνεται σε μια περσόνα, πολύ πιο επικίνδυνη και πολύ πιο γοητευτική. H απόδρασή της από τον συμβατικό κόσμο της καθημερινότητας σ' εκείνον της ανομίας θα ενεργήσει πάνω της απελευθερωτικά.

Aτμοσφαιρικό νουάρ και συγχρόνως μυθιστόρημα δρόμου, γραμμένο με τη φινέτσα της γαλλικής σχολής του είδους, το "Mαύρα γυαλιά" διαβάζεται με κομμένη την ανάσα από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα. Μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη Ανατόλ Λίτβακ, το 1970.
Τίτλος βιβλίου:Μαύρα γυαλιά
Τίτλος πρωτότυπου:La dame dans l’auto avec des lunettes et un fusil
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Japrisot, Sébastien, 1931-2003 (Συγγραφέας)
Βόγκλη, Εύη (Μεταφραστής)
ISBN:9789600442168
Σειρά εκδότη:Μαύρο Βελούδιο
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2013
Σημείωση:Η παρούδα έκδοση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του προγράμματος Culture Programme (2007-2013) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες