Το φθινόπωρο του Κουρτ Βαλάντερ

Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2013
ISBN:
9789604965373
Σελίδες:
548
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το φθινόπωρο του Κουρτ Βαλάντερ
Τιμή εκδότη:€9,90
Η τιμή μας: €4,98
στο καλάθι
-50%
Το φθινόπωρο του Κουρτ Βαλάντερ
Κάποια βροχερή μέρα του 2008, ο Χόκαν φον Ένκε, ένας απόστρατος αντιπλοίαρχος του Βασιλικού Σουηδικού Ναυτικού, εξαφανίζεται ενώ απολαμβάνει τον καθημερινό του περίπατο σε ένα άλσος της Στοκχόλμης. Η έρευνα για τον εντοπισμό του δρομολογείται από την αστυνομία της Στοκχόλμης και δεν έχει καμία σχέση με τον επιθεωρητή Βαλάντερ· τουλάχιστον, όχι επίσημα. Διότι ο γιος του φον Ένκε δεν είναι άλλος από τον αρραβωνιαστικό της κόρης του, της Λίντα. Ο Κουρτ Βαλάντερ δεν αργεί να βρεθεί μπλεγμένος σε θέματα εκτός της αρμοδιότητας και της ευθύνης του.

Αψηφώντας, ως συνήθως, τις επίσημες διαδικασίες, αρχίζει να ξετυλίγει σιγά σιγά ένα νήμα που θα τον οδηγήσει πίσω στον Ψυχρό Πόλεμο και σε ιστορίες κατασκοπείας, οι οποίες δείχνουν να καταλήγουν σε αδιέξοδο.

Ο επιθεωρητής Βαλάντερ βρίσκεται σε βαθιά νερά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχει και τα δικά του, προσωπικά προβλήματα. Σκέφτεται την ταλαιπωρημένη του υγεία και είναι πεισμένος ότι, στα εξήντα του, βρίσκεται στο φθινόπωρο της ζωής του. Προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί από την ελπίδα που αντικρίζει στο πρόσωπο της εγγονής του, αλλά το παρελθόν συχνά έρχεται να τον στοιχειώσει. Έτσι, κοιτώντας το μέλλον με τέλεια αβεβαιότητα, ο Κουρτ Βαλάντερ δεν έχει άλλη επιλογή από το να βρεθεί αντιμέτωπος με τον πιο σκληρό αντίπαλο: τον ίδιο του τον εαυτό.
Τίτλος βιβλίου:Το φθινόπωρο του Κουρτ Βαλάντερ
Τίτλος πρωτότυπου:The Troubled Man
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Mankell, Henning, 1948-2015 (Συγγραφέας)
Καλοβυρνάς, Λύο (Μεταφραστής)
ISBN:9789604965373
Σειρά εκδότη:Crime
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες