Ο κύριος Ρέινγουοτερ

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2012
ISBN:
9789604972296
Σελίδες:
264
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο κύριος Ρέινγουοτερ
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο κύριος Ρέινγουοτερ
Τέξας, 1934. Τα χρόνια της Ύφεσης. H Έλλα Μπάρον παλεύει να τα βγάλει πέρα μετατρέποντας το σπίτι της σε πανσιόν. Βρίσκοντας καταφύγιο στην πληκτική της καθημερινότητα, η Έλλα αφιερώνει τις μέρες της στη φροντίδα των ενοίκων της και την ανατροφή του γιου της Σόλι, ενός καλόκαρδου αγοριού, οι ιδιαίτερες ανάγκες του οποίου προκαλούν τον οίκτο, το χλευασμό αλλά και την καχυποψία της πόλης.

Όταν ο κύριος Ρέινγουοτερ καταφτάνει στο σπίτι της Έλλα ζητώντας κατάλυμα, εκείνη καταλαβαίνει ότι η άφιξή του θα αναστατώσει την πολύτιμη ρουτίνα της. Αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν έχει τα περιθώρια να διώξει ούτε έναν ένοικο. Κι έτσι, ο κύριος Ρέινγουοτερ μετακομίζει στο σπίτι της... και αλλάζει τη ζωή της για πάντα.

Καθώς ολόκληρη η χώρα υποφέρει από την ύφεση, η απελπισία κυριεύει την μικρή πόλη. Έμποροι και γαιοκτήμονες αναγκάζονται να πάρουν τρομερές αποφάσεις για να μην χάσουν τα πάντα. Φυλετικές ταραχές ξεσπούν ανάμεσα στους κατοίκους και ο καταυλισμός των ανέργων στην άκρη της πόλης μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Σ' αυτούς τους καιρούς, η στάση του κυρίου Ρέινγουοτερ είναι μια παρηγοριά για την Έλλα, με την καλοσύνη και το ενδιαφέρον που δείχνει στο γιο της, την ευγένειά του, την ψυχραιμία του και κυρίως την ακλόνητη πίστη στις αρχές του.

Την πιο ζεστή, την πιο βίαιη νύχτα του καλοκαιριού, αυτές οι αρχές και οι πεποιθήσεις θα τεθούν στην απόλυτη δοκιμασία... Τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά, όμως ο κύριος Ρέινγουοτερ θα διδάξει στην Έλλα ένα μάθημα ζωής: πως η αγάπη αξίζει οποιοδήποτε τίμημα.
Τίτλος βιβλίου:Ο κύριος Ρέινγουοτερ
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Brown, Sandra (Συγγραφέας)
Σπαθή, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789604972296
Σειρά εκδότη:Βίπερ
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2012
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες