Θοδωρής Ζαγοράκης: Το τέλος της επανάστασης

Εκδότης:
Ερωδιός
Έτος:
2012
ISBN:
9789604541294
Σελίδες:
368
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χωρίς εικόνα
Τιμή εκδότη:€13,93
Η τιμή μας: €12,54
στο καλάθι
Θοδωρής Ζαγοράκης: Το τέλος της επανάστασης
Ήταν έτσι τα πράγματα στον ΠΑΟΚ που κάθε Κυριακή ένοιωθες πως σε σημαδεύει ένα όπλο στον κρόταφο. Στην ουσία λοιπόν, αντί για τη χαρά της κάθε νίκης επικρατούσε ανακούφιση, επειδή το όπλο δεν είχε εκπυρσοκροτήσει. Γνωρίζαμε όμως πως θα συνέβαινε την επόμενη, τη μεθεπόμενη ή όποτε γινόταν η στραβή.
Ακόμα κι αν η ομάδα πετύχαινε το εξωπραγματικό των συνεχόμενων νικών, είναι σίγουρο πως εκείνος που σημάδευε περιμένοντας με το χέρι στη σκανδάλη, θα εφεύρισκε μια αφορμή για να τελειώσει το έργο.
Το ποιος ήταν αυτός ποιοι τον βοήθησαν καθώς και τα πρόσωπα που συνειδητά ή όχι έπαιξαν το ρόλο του εκτελεστή, περιγράφεται στις σελίδες του πονήματος με κάθε σαφήνεια.
Στον ΠΑΟΚ γνωρίζαμε καλά τι παίχτηκε, ποιο ήταν το σχέδιο, ο ιθύνων νους και τα βαποράκια, υπήρχε ωστόσο μια σημαντική δυσκολία. Οι πολέμιοι βρίσκονταν εντός του σωματείου είτε πέ­ριξ αυτού -από διάφορα μετερίζια- κάτι που σήμαινε πως η κήρυξη του πολέμου θα σηματοδοτούσε και την έναρξη ενός εμφύλιου, με απρόβλεπτες συνέπειες για το σωματείο.
Τίτλος βιβλίου:Θοδωρής Ζαγοράκης: Το τέλος της επανάστασης
Εκδότης:Ερωδιός
Συντελεστές βιβλίου:Δούκας, Λευτέρης (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:
9604541293
9789604541294
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση:Σεπτέμβριος 2012
Τόμος:
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες