Σύγχρονα ζητήματα ενοχικού δικαίου στην εθνική και την ευρωπαϊκή τους διάσταση

Με τιμητική αναφορά στο επιστημονικό έργο του ομότ. καθηγητή Τμ. Νομικής ΑΠΘ Μαριάνου Δ. Καράση: Πρακτικά διημερίδας
Εκδότης:
Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Έτος:
2012
ISBN:
9789604459193
Σελίδες:
179
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σύγχρονα ζητήματα ενοχικού δικαίου στην εθνική και την ευρωπαϊκή τους διάσταση
Τιμή εκδότη:€16,00
Η τιμή μας: €15,20
στο καλάθι
Σύγχρονα ζητήματα ενοχικού δικαίου στην εθνική και την ευρωπαϊκή τους διάσταση
Το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου έχει την τιμή να δημοσιεύσει τα πρακτικά του Συνεδρίου "Σύγχρονα ζητήματα ενοχικού δικαίου στην εθνική και ευρωπαϊκή τους διάσταση", συνέδριο προς τιμή του Καθηγητή Μαριάνου Καράση. Οι συμβολές στη διημερίδα, τα πρακτικά της οποίας δημοσιεύονται στον παρόντα τόμο, προέρχονται από αγαπητούς συναδέλφους του τιμώμενου που αποτίνουν με τον τρόπο αυτό φόρο τιμής στο συνάδελφο και δάσκαλο που διέπρεψε και διαπρέπει στην επιστήμη του Δικαίου μέσα από μία σταδιοδρομία μακροχρόνια και ευδόκιμη.
Ο τιμώμενος Καθηγητής και φίλος, ένα πνεύμα οξυδερκές, διεισδυτικό, ανήσυχο διακρίνεται στους επιστημονικούς χώρους του Αστικού Δικαίου και της Φιλοσοφίας του Δικαίου. Οι μελέτες και η γενικότερη επιστημονική του συμβολή απέφευγαν πάντοτε το απλοϊκά περιγραφικό όσο και το περίτεχνα δυσνόητο.
Ο Μαριάνος Καράσης τιμάται επίσης, διότι αποτελεί για όλους μας μία προσωπικότητα με καθαρότητα, σεμνότητα και ακαδημαϊκό ήθος που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τους νεώτερους συναδέλφους του στην επιστήμη του Δικαίου.
Ως άνθρωπος, ο Μαριάνος Καράσης διέθετε και διαθέτει υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε συναδέλφους και φοιτητές με την προσήνεια, καθώς και τον ήρεμο χαρακτήρα του που δημιουργεί ταυτόχρονα οικειότητα αλλά και σεβασμό.
Συνελόντι ειπείν, το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου με την έκδοση αυτή τιμά το Μαριάνο Καράση, ως επιστήμονα του Αστικού Δικαίου, ως εκπρόσωπο του δικαϊκού φιλοσοφικού στοχασμού, ως δάσκαλο με ήθος και σεμνότητα, και ως άνθρωπο.
Τίτλος βιβλίου:Σύγχρονα ζητήματα ενοχικού δικαίου στην εθνική και την ευρωπαϊκή τους διάσταση
Υπότιτλος βιβλίου:Με τιμητική αναφορά στο επιστημονικό έργο του ομότ. καθηγητή Τμ. Νομικής ΑΠΘ Μαριάνου Δ. Καράση: Πρακτικά διημερίδας
Εκδότης:Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Βαλτούδης, Αναστάσιος (Επιμελητής)
ISBN:9789604459193
Σειρά εκδότη:Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου: Κείμενα Έρευνας
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2012
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες