Adobe Flash Professional CS6

Βήμα προς βήμα
Εκδότης:
Γκιούρδας Μ.
Έτος:
2012
ISBN:
9789605126452
Σελίδες:
416
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Adobe Flash Professional CS6
Τιμή εκδότη:€37,82
Η τιμή μας: €34,04
στο καλάθι
Adobe Flash Professional CS6
Μάθετε πώς να σχεδιάζετε έργα Flash με εκπληκτική κίνηση, να εισάγετε αρχεία βίντεο και ήχου και να ενσωματώνετε κουμπιά με ιδιαίτερη διαδραστικότητα χρησιμοποιώντας το ActionScript. Εξαιρετικά νέα χαρακτηριστικά, όπως ο προσομοιωτής για διαδραστική κίνηση σε κινητά τηλέφωνα και άλλες φορητές συσκευές (δείτε την εικόνα), στοιχεία ελέγχου για τη διαχείριση των επιπέδων και εξαγωγή κινήσεων με τη μορφή φύλλων sprite ή ακολουθιών PNG, αλλά και η νέα δυνατότητα χρήσης pinning με αντίστροφη κινηματική επιταχύνουν, διευκολύνουν και κάνουν διασκεδαστική την ανάπτυξη κάθε έργο στο Flash.

Η σειρά βιβλίων Βήμα προς βήμα, μια εξαιρετικά πετυχημένη σειρά για πρακτική εκπαίδευση σε λογισμικό, σας βοηθά να μάθετε τα χαρακτηριστικά του λογισμικού της Adobe γρήγορα και εύκολα. Η σειρά Βήμα προς βήμα προσφέρει όσα δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο βιβλίο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα – έναν επίσημο οδηγό από την Adobe Systems Incorporated, η οποία αναπτύχθηκε με την υποστήριξη ειδικών στα προϊόντα της Adobe.

Το Adobe Flash Professional CS6 Βήμα προς Βήμα περιέχει 10 μαθήματα. Το βιβλίο καλύπτει τα βασικά στοιχεία του Flash Professional της Adobe και παρέχει αμέτρητες συμβουλές και τεχνικές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας στο πρόγραμμα. Μπορείτε να ακολουθήσετε το βιβλίο από την αρχή ως το τέλος, ή να επιλέξετε μόνο τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.

Τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο: Λογισμικό Adobe Flash Professional CS6 για Windows ή Mac OS. (Το λογισμικό δεν παρέχεται με το βιβλίο.)
Τίτλος βιβλίου:Adobe Flash Professional CS6
Υπότιτλος βιβλίου:Βήμα προς βήμα
Τίτλος πρωτότυπου:Adobe Flash Professional CS6 Classroom in a Book
Περιέχει:DVD ROM
Εκδότης:Γκιούρδας Μ.
Συντελεστές βιβλίου:Μήλιος, Αγαμέμνων (Συγγραφέας)
ISBN:9789605126452
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2012
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες