Σιωπή στο σκοτάδι

Ένα ανατρεπτικό μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος:
2011
ISBN:
9789609988315
Σελίδες:
518
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σιωπή στο σκοτάδι
Τιμή εκδότη:€17,00
Η τιμή μας: €15,30
στο καλάθι
Σιωπή στο σκοτάδι
Η Λίζι και ο Μπράιαν είναι δύο άνθρωποι που δεν γνωρίζονται και όμως οι δρόμοι τους διασταυρώνονται για μία και μοναδική φορά κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες. Ο ψυχολόγος Σάιμον Γκρέυ και θείος του Μπράιαν θέλοντας να βγάλει τα δύο νεαρά παιδιά από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο καθένας για διαφορετικούς λόγους δοκιμάζει κάτι παράτολμο. Πείθει τους δύο νέους να πάρουν μέρος σε μία πανεπιστημιακή έρευνα και να κοιμηθούν μαζί χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δουν ο ένας το πρόσωπο του άλλου ή να μιλήσουν.
Μερικά χρόνια αργότερα, την ημέρα που η Λίζι συναντά τον καινούριο της καθηγητή στο κολέγιο συνειδητοποιεί ότι το πρόσωπο του της θυμίζει κάποιο πολύ οικείο, δικό της πρόσωπο. Το πρόσωπο του γιου της. Και από εκείνη τη στιγμή και μετά αρχίζει η πραγματική γνωριμία του Μπράιαν και της Λίζι που ερωτεύονται ενώ ταυτόχρονα ο καθένας τους νιώθει ότι υπάρχει και κάτι άλλο, βαθύτερο που τους ενώνει. Η Λίζι προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει το "μυστικό" της, την ύπαρξη του παιδιού της εφόσον ανακαλύπτει με βεβαιότητα πως ο Μπράιαν είναι ο πατέρας του.
Σταδιακά τα μυστικά αποκαλύπτονται, η σχέση της Λίζι και του Μπράιαν δοκιμάζεται ενώ όλοι όσοι έχουν πάρει μέρος σε αυτή την ιστορία πληρώνουν ο καθένας το δικό του τίμημα.
Τίτλος βιβλίου:Σιωπή στο σκοτάδι
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα ανατρεπτικό μυθιστόρημα
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite.gr
Συντελεστές βιβλίου:Στεφάνου-Κοβιού Μαρία (Συγγραφέας)
ISBN:9789609988315
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες