Λαμά σαβαχθανί

Οκτώ διηγήματα και οκτώ τραγούδια
Εκδότης:
Μετρονόμος
Έτος:
2012
ISBN:
9786185010034
Σελίδες:
182
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λαμά σαβαχθανί
Τιμή εκδότη:€14,90
Η τιμή μας: €13,41
στο καλάθι
Λαμά σαβαχθανί
Οκτώ ιστορίες δυνατές, σκληρές σαν πέτρα, με την αυταπάτη της πλαστικότητας του δέρματος στην αφή τους. Τα πρόσωπα του Λέντζου είναι ρόλοι, τραγικοί, με αρχέγονα ένστικτα και το δίκαιο πάντα δικό τους ως αρχέτυπη προϋπόθεση. Ρόλοι στο σκηνικό μιας άνυδρης επαρχίας, με τροχισμένη αθέρα, ατσάλινη, που σε κόβει. Γλώσσα χωμάτινη, κολλημένη σαν μπουχός στο ιδρωμένο σώμα της. Μια επαρχία που την κουβαλάει σαν μοίρα πάνω του και μέσα του και στις μικρές εκείνες αστικές "πράξεις" του ίδιου πάντα δράματος. Σε όλες του τις ιστορίες ο Λέντζος έχει πάντα Τρίτη Πράξη και απομηχανή θεό.

Στο cd, οκτώ τραγούδια που και αυτά είναι ρόλοι στο ίδιο δράμα. Οκτώ τραγούδια ως μικρά εικονίσματα στο εκκρεμές τέμπλο των αισθημάτων και της μεγάλης ακινησίας των παθών.
Τους στίχους του Δημήτρη Λέντζου μελοποίησαν ο Χρήστος Λεοντής, ο Μιχάλης Τερζής, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, ο Σπύρος Κουρκουνάκης, ο Στάθης Γκότσης και ο Φίλιππος Πλακιάς και ερμήνευσαν οι: Μαρία Αναματερού, Γεωργία Γρηγοριάδου, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Παντελής Θαλασσινός, Ζωή Παπαδοπούλου, Φίλιππος Πλακιάς, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης Τσακνής.
Τίτλος βιβλίου:Λαμά σαβαχθανί
Υπότιτλος βιβλίου:Οκτώ διηγήματα και οκτώ τραγούδια
Περιέχει:Cd με τραγούδια. Στίχοι: Δημήτρης Λέντζος. Συνθέτες: Χρήστος Λεοντής, Μιχάλης Τερζής, Παντελής Θαλασσινός, Νεοκλής Νεοφυτίδης, Σπύρος Κουρκουνάκης, Στάθης Γκότσης,Φίλιππος Πλακιάς. Ερμηνευτές: Μαρία Αναματερού, Γεωργία Γρηγοριάδου, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Παντελής Θαλασσινός, Ζωή Παπαδοπούλου, Φίλιππος Πλακιάς, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης Τσακνής.
Εκδότης:Μετρονόμος
Συντελεστές βιβλίου:Λέντζος, Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9786185010034
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2012
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Μουσική - Τραγούδι
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες