Διοικητική νομοθεσία, Κώδικες

Βασικά κείμενα - Κεντρική Διοίκηση - Διοικητική Οργάνωση - Διοικητικές διαδικασίες - Διοικητικοί υπάλληλοι - Δικαστικός έλεγχος - Τομείς διοικητικής δράσης
Εκδότης:
Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Έτος:
2010
ISBN:
9789604454983
Σελίδες:
1939
Χωρίς εικόνα
Τιμή εκδότη:€120,00
Η τιμή μας: €114,00
Διοικητική νομοθεσία, Κώδικες
Η συνεχιζόμενη επιτυχία των προηγούμενων εκδόσεων του παρόντος έργου, δικαιολογεί την νέα 10η έκδοση και επιβεβαιώνει την ορθότητα της αρχικής προσπάθειας, νεωτεριστικής για τα ελληνικά δεδομένα, από το έτος 1985.

Η νομοθετική ενημέρωση φθάνει μέχρι το τεύχος Α΄ της «Εφημερίδος της Κυβερνήσεως» Αριθ. 216 της 19ης Οκτωβρίου που κυκλοφόρησε την 20ή Οκτωβρίου 2009.

Καταβλήθηκε προσπάθεια να μη αυξηθεί ιδιαίτερα ο αριθμός των σελίδων, με την μείωση ή και διαγραφή των διατάξεων εκείνων που κρίθηκαν ότι δεν είναι απαραίτητες για τον σκοπό της συλλογής, με όριο, όμως, την επιδιωκόμενη ενημέρωση. Στην προσπάθειά μας είναι ενάντια, δυστυχώς, η συνεχιζόμενη τακτική της πολυνομίας, των τροπολογιών και της προσθήκης διατάξεων άσχετων με το κύριο περιεχόμενο των νόμων.
Τίτλος βιβλίου:Διοικητική νομοθεσία, Κώδικες
Υπότιτλος βιβλίου:Βασικά κείμενα - Κεντρική Διοίκηση - Διοικητική Οργάνωση - Διοικητικές διαδικασίες - Διοικητικοί υπάλληλοι - Δικαστικός έλεγχος - Τομείς διοικητικής δράσης
Εκδότης:Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Σκουρής, Βασίλειος, νομικός (Συγγραφέας)
Τάχος, Αναστάσιος Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604454983
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες