Ο δρόμος προς το φως

Αληθινές ιστορίες αγγελικών επισκέψεων, οράματα της μεταθανάτιας ζωής και άλλες εμπειρίες επαφής με τα θεία
Εκδότης:
Power Publishing
Έτος:
2008
ISBN:
9789963673407
Σελίδες:
256
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο δρόμος προς το φως
Εκτός κυκλοφορίας
Ο δρόμος προς το φως
"Επιτέλους ένας γιατρός με επιστημονικό υπόβαθρο ερευνά το φαινόμενο της προθανάτιας εμπειρίας με συμπόνοια, κατανόηση και ανθρωπισμό. Αν είστε ένας άνθρωπος που επιζητά να καταλάβει τη φύση της ανθρώπινης συνείδησης και τη θέση της στο σύμπαν, το βιβλίο αυτό θα σας εμπνεύσει και θα σας φέρει πιο κοντά στην επίγνωση".
(Γκάρυ Ε. Σουάρτζ, Ph.D., Καθηγητής Ψυχολογίας και Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και συγγραφέας των βιβλίων "The Afterlife Experiments" και "The Energy Healing Experiments")

"Η εμφάνιση αγγέλων είναι σπάνιο φαινόμενο, όμως ο δρ. Λέρμα βρέθηκε στον κατάλληλο χρόνο, και είχε την τύχη να καταγράψει τις εμπειρίες τόσων ανθρώπων".
(Καθριν Λάνιγκαν, συγγραφέας των βιβλίων "Angel Watch" και "Divine Nudges")

Παρόλη την πρόοδο της επστήμης και της ιατρικής, το μυστήριο της ζωής, μετά τη ζωή μας, στη γη παραμένει ακόμη ένα μεγάλο μυστήριο. Πολλοί γιατροί έχουν γράψει βιβλία σχετικά με προθανάτιες αλλά και μεταθανάτιες εμπειρίες αλλά η έρευνα γύρω από το θέμα είναι σπάνια. Λόγω αυτού του κενού, ο Δρ. Τζων Λέρμα έχει αφιερώσει την καριέρα του στην επιστημονική έρευνα και συλλογή στοιχείων γύρω από τα επιθανάτια οράματα εκατοντάδων ασθενών με ανίατες ασθένειες που νοσηλεύονται κατά καιρούς στο νοσοκομείο όπου εργάζεται.
Τίτλος βιβλίου:Ο δρόμος προς το φως
Υπότιτλος βιβλίου:Αληθινές ιστορίες αγγελικών επισκέψεων, οράματα της μεταθανάτιας ζωής και άλλες εμπειρίες επαφής με τα θεία
Τίτλος πρωτότυπου:Into the Light
Εκδότης:Power Publishing
Συντελεστές βιβλίου:Lerma, John (Συγγραφέας)
Φιλίππου, Έλενα (Μεταφραστής)
ISBN:9789963673407
Στοιχεία έκδοσης: 2008
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες