Ερωτήσεις κρίσεως

Εκδότης:
Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός
Έτος:
2012
ISBN:
9789600115598
Σελίδες:
158
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ερωτήσεις κρίσεως
Τιμή εκδότη:€9,95
Η τιμή μας: €8,96
στο καλάθι
Ερωτήσεις κρίσεως
Το να ελπίζεις σε δύσκολους καιρούς δεν είναι ανόητος ρομαντισμός, στηρίζεται στο γεγονός ότι η ιστορία του ανθρώπου δεν είναι μόνο μια ιστορία ανευθυνότητας, αλλά και θυσίας, θάρρους, υπευθυνότητας. Άλλωστε, δεν χρειάζεται οι άνθρωποι να εμπλακούν σε μεγαλειώδεις πράξεις για να συμμετάσχουν στη διαδικασία αλλαγής. Οι μικρές πράξεις, που θα είναι συμβατές με την έννοια του "κοινού καλού", μπορούν ν' αλλάξουν την πορεία της χώρας.

Ιχνηλατώντας το παρελθόν, αναλύοντας το παρόν και επιστρατεύοντας το απόθεμα σοφίας του λαού μας, μπορούμε να ανοίξουμε ρωγμή ελπίδας.

Ο συγγραφέας κάνει μία προσπάθεια, μέσα από τον διάλογο μαθητή και δασκάλου, να ανασυρθεί το παρελθόν και να σχολιαστεί το παρόν, με σκοπό να δοθεί το έναυσμα για προβληματισμό, ώστε να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον αντίστασης στην κρίση, όπου θα κυριαρχούν η εκπαίδευση, η αλληλεγγύη, οι ξεχασμένες δυνατότητες, η ενεργός συμμετοχή. Με τη συμμετοχή στην αναγέννηση της χώρας, η ζωή μας θα γίνει καλύτερη, θα γίνει ενδιαφέρουσα, θα αποκτήσει νόημα.
Τίτλος βιβλίου:Ερωτήσεις κρίσεως
Εκδότης:Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός
Συντελεστές βιβλίου:Μασσαλάς, Χρήστος Β. (Συγγραφέας)
ISBN:9789600115598
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2012
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες