Η πριγκίπισσα των Εφτά Θαλασσών

Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2012
ISBN:
9789600442038
Σελίδες:
91
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η πριγκίπισσα των Εφτά Θαλασσών
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η πριγκίπισσα των Εφτά Θαλασσών
"Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει εκδρομή στην Ακτή του Ανέμου. Οι μαθητές θα επισκεφθούν το αιολικό πάρκο και θα μελετήσουν το οικοσύστημα της περιοχής".

Όταν διαβάσαμε αυτό το σημείωμα, κάναμε σαν τρελοί από τη χαρά μας. Μετά ετοιμαστήκαμε για μια συνηθισμένη εκπαιδευτική εκδρομή. Δεν ξέραμε, βλέπετε, ότι εκεί, στην Ακτή του Ανέμου, θα ζούσαμε την πιο εξωφρενική, την πιο απίστευτη, την πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής μας...

Αυτή τη φορά, ο Πάνος και οι συμμαθητές του δεν κάνουν "Αταξίες στην Τάξη", αλλά στην εκδρομή! Θα βρεθούν μάλιστα μπροστά σε κάποιες πρωτόγνωρες καταστάσεις: Θα συναντήσουν παράξενους ναυτικούς, θα κυνηγήσουν θαλάσσια τέρατα, θα λύσουν οικολογικά μυστήρια, και γενικά θα μας κάνουν να τρελαθούμε από την αγωνία - και τα γέλια.

Η σειρά "Αταξίες στην Τάξη" έχει για ήρωες τους μαθητές και τις μαθήτριες ενός συνηθισμένου ελληνικού σχολείου. Οι αστείοι χαρακτήρες και οι κεφάτες περιπέτειές τους θα φέρουν στο μυαλό όλων μας γνώριμες καταστάσεις. Και το κυριότερο: θα μας θυμίζουν ότι το καθημερινό ταξίδι της γνώσης μπορεί να γίνει πολύ, μα πολύ διασκεδαστικό!
Τίτλος βιβλίου:Η πριγκίπισσα των Εφτά Θαλασσών
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Παναγιωτάκης Γιώργος Κ. (Συγγραφέας)
Δήμος, Χρήστος (Εικονογράφος)
ISBN:9789600442038
Σειρά εκδότη:Αταξίες στην Τάξη
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2012
Ηλικίες:9+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες