Στον ήλιο του καλοκαιριού

Τα χρονικά της λίμνης
Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2012
ISBN:
9789606203589
Σελίδες:
361
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στον ήλιο του καλοκαιριού
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Στον ήλιο του καλοκαιριού
Η Σούζαν Γουίγκς κατέκτησε τις καρδιές των αναγνωστριών της γράφοντας ιστορίες για τα όνειρα και τις ελπίδες κάθε γυναίκας. Τώρα επιστρέφει μ’ ένα βαθιά συναισθηματικό αφήγημα για μυστικά και θυσία, απώλεια και εξιλέωση... και μια αγάπη πολύ δυνατή για να την αρνηθείς.


Ποτέ μη δένεσαι.
Μ’ αυτό τον κανόνα ζει η ιδιωτική νοσοκόμα Κλερ Τέρνερ. Ενταγμένη εδώ και χρόνια στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, νιώθει πως δεν μπορεί να ριζώσει πουθενά κι ούτε πιστεύει πως έχει άλλη επιλογή.

Ποτέ μην παραιτείσαι.
Αυτό πιστεύει ο Τζορτζ Μπέλαμι, ο καινούριος ασθενής της. Ο Τζορτζ ξέρει πως το τέλος πλησιάζει. Αλλά πριν κλείσει τα μάτια, θέλει να επιστρέψει εκεί που άρχισαν όλα, πριν πάρα πολλά χρόνια. Κι έτσι, μαζί με την Κλερ πηγαίνουν στη λίμνη Γουίλοου.

Ποτέ μη χάνεις τον έλεγχο.
Ο Ρος, ο εγγονός του Τζορτζ, το τηρεί απαρέγκλιτα. Γι’ αυτό και αντιμετωπίζει με μεγάλη καχυποψία την Κλερ, αυτή την ξένη που κέρδισε έτσι ξαφνικά την εμπιστοσύνη του παππού του. Αλλά από την άλλη, κάτι επάνω της τον τραβά σαν μαγνήτης...

Καθώς ο ήλιος του καλοκαιριού βάφει χρυσαφένια τα νερά της λίμνης, ο Τζορτζ βάζει ένα τελευταίο στοίχημα με τον εαυτό του: Να μάθει στην Κλερ και τον Ρος να μη φοβούνται τη ζωή. Και να βρουν τη δύναμη να ρισκάρουν για την αγάπη...
Τίτλος βιβλίου:Στον ήλιο του καλοκαιριού
Υπότιτλος βιβλίου:Τα χρονικά της λίμνης
Τίτλος πρωτότυπου:The Summer Hideaway
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Wiggs, Susan (Συγγραφέας)
Σπυριδάκη, Χριστίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606203589
Σειρά εκδότη:Silk
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2012
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες