Η Ρώμη πρέπει να καταστραφεί

Ιστορικό μυθιστόρημα: Τι θα συνέβαινε αν ο Μέγας Αλέξανδρος δεν πέθαινε τόσο νέος;
Εκδότης:
Περισκόπιο
Έτος:
2007
ISBN:
9789606740107
Σελίδες:
388
Η Ρώμη πρέπει να καταστραφεί
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
στο καλάθι
Η Ρώμη πρέπει να καταστραφεί
Τι θα συνέβαινε αν ο Μέγας Αλέξανδρος δεν πέθαινε τόσο νέος; Θα κατόρθωνε να κυριεύσει τους λαούς όλου του κόσμου; Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για τις περιπέτειες και τις νέες κατακτήσεις του Μακεδόνα βασιλιά, για τη δόξα που του στέρησε ο πρώιμος θάνατός του. Μέσα από τη διήγηση του Σεμπρώνιου Βούλκα, ενός γενναίου Ρωμαίου μισθοφόρου στον στρατό του Αλεξάνδρου, ζωντανεύει μια εποχή που χάραξε για πάντα το όνομα των Ελλήνων στις σελίδες της ιστορίας. Ο Βούλκα ακολουθεί τον μεγάλο βασιλιά σε κάθε βήμα των εκστρατειών του, μέχρι τη στιγμή που αυτός στρέφεται εναντίον των χωρών της Δυτικής Μεσογείου και απολύει όλους τους μισθοφόρους από τις χώρες αυτές, ανταμείβοντάς τους πλουσιοπάροχα.
Ο αφοσιωμένος στρατιώτης του Αλεξάνδρου, που πολέμησε επί δέκα χρόνια στο πλευρό του έτοιμος να θυσιάσει τη ζωή του για τον στρατηλάτη, θα βρεθεί στο πεδίο της μάχης αντιμετωπίζοντας ως εχθρούς τους μέχρι τότε φίλους του, υπερασπιζόμενος την πατρίδα του ενάντια στην ακαταμάχητη μακεδονική φάλαγγα... Θα καταφέρει να προετοιμάσει έγκαιρα τη Ρώμη για την απειλή που πλησιάζει; Μια Ρώμη διχασμένη, που δοκιμάζεται από εσωτερικούς πολέμους, πάθη και προσωπικές φιλοδοξίες; Ο Αλέξανδρος είναι αποφασισμένος: Η Ρώμη πρέπει να ανοίξει τις πύλες της ή να καταστραφεί...

Το μοναδικό αυτό μυθιστόρημα εναλλακτικής ιστορίας αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας για την κατακτητική πορεία του Αλεξάνδρου προς τη Δυτική Μεσόγειο και την Ευρώπη. Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο σε αδιάσειστα ιστορικά στοιχεία που καθηλώνει τον αναγνώστη από την πρώτη σελίδα. Μια συγκλονιστική περιπέτεια στηριγμένη στα σχέδια του μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη που, αν δεν ματαιώνονταν από τον ξαφνικό θάνατό του, ίσως να είχαν διαμορφώσει εντελώς διαφορετικά τον παγκόσμιο χάρτη μέχρι και σήμερα... Ένα μυθιστόρημα που λίγο έλειψε να γίνει πραγματικότητα.
Τίτλος βιβλίου:Η Ρώμη πρέπει να καταστραφεί
Υπότιτλος βιβλίου:Ιστορικό μυθιστόρημα: Τι θα συνέβαινε αν ο Μέγας Αλέξανδρος δεν πέθαινε τόσο νέος;
Εκδότης:Περισκόπιο
Συντελεστές βιβλίου:Δεληγιάννης, Περικλής Δ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606740107
Στοιχεία έκδοσης: 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ιστορικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες