Φύλακες άγγελοι: Το μυστικό του πρίγκιπα

Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
2012
ISBN:
9789604563203
Σελίδες:
118
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φύλακες άγγελοι: Το μυστικό του πρίγκιπα
Τιμή εκδότη:€9,12
Η τιμή μας: €8,21
στο καλάθι
Φύλακες άγγελοι: Το μυστικό του πρίγκιπα
Ποιοι είναι οι Φύλακες Αγγελοι;

Φύλακες Άγγελοι είναι ομάδες παιδιών από διάφορες χώρες του κόσμου. Βρίσκονται και εκπαιδεύονται στο Μπλέ Σύννεφο. Αμέσως μετά αναλαμβάνουν αποστολές σε διάφορα σημεία του κόσμου. Μοναδικός τους στόχος είναι να κάνουν όλο και περισσότερα παιδιά να χαμογελούν. Η επιλογή των παιδιών γίνεται τυχαία και λείπουν μόνο λίγα λεπτά από τα σπίτια τους. Έτσι με έναν τρόπο μαγικό πηγαίνουν και δίνουν λύσεις, χαρά και ευτυχία σε όποιον έχει ανάγκη.

Εμείς παρακολουθούμε τις περιπέτειες μιας ομάδας από αυτά. Ο Φίλιππος είναι ο βασικός πρωταγωνιστής και μαζί του, ο Ναντίμ από την Τουρκία, ο Εστεμπάν από την Ισπανία, η Μάσα από τη Ρωσία και η Σάρα από το Ισραήλ. Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί φτιάχνουν μια ομάδα που καταφέρνει να μένει πάντα ενωμένη και να αντιμετωπίζει και τις δυσκολότερες αποστολές. Ο Φίλιππος με τη λογική και τις γνώσεις του, ο Ναντίμ με την εφευρετικότητα και την επιπολαιότητά του, η Σάρα με την υπομονή και την κατανόησή της, η Μάσα με τις ευαισθησίες και την γκρίνια της και ο Εστεμπάν με τη σωστή κρίση και τη διορατικότητά του, συνθέτουν την ομάδα και την κάνουν μοναδική. Μια ομάδα με τόσο διαφορετικούς χαρακτήρες αλλά τόσο ισχυρή θέληση για προσφορά. Γιατί πραγματικά αποδεικνύουν ότι, όταν κάποιος θέλει πραγματικά, μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Οι φίλοι μας ανεβαίνουν στο πλοίο με προορισμό τη μαγευτική Κωνσταντινούπολη. Το ταξίδι τους ξεκινά, όμως η κρουαζιέρα τους στο πανέμορφο Αιγαίο δε θα είναι και τόσο ξέγνοιαστη όσο θα ήθελαν. Η γνωστή συγγραφέας Έλενα Αστερίου ταξιδεύει μαζί τους. Τα παιδιά προσπαθούν να την πλησιάσουν και να τη γνωρίσουν από κοντά. Σύντομα όμως θα καταλάβουν πως "Το μυστικό του πρίγκιπα" δεν είναι απλώς ο τίτλος του νέου της ευπώλητου βιβλίου αλλά μια επικίνδυνη πραγματικότητα.

Ποιος είναι ο άγνωστος άντρας που παρακολουθεί τη συγγραφέα; Ποια είναι τελικά η πραγματική ταυτότητα της; Μέσα στο πλοίο τα παιδιά θα μάθουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν με την πρώτη ματιά και πως όλοι κρύβουν μυστικά. Μια ανατρεπτική παρουσίαση βιβλίου, μια περίεργη εξαφάνιση, μυστικά σημειώματα, απαγωγές και απειλές θα κάνουν το ταξίδι τους μια επικίνδυνη θαλασσινή περιπέτεια.

Θα καταφέρουν άραγε να μάθουν το μυστικό του πρίγκιπα και να τον βοηθήσουν να ξεφύγει από τους ανθρώπους που τον κυνηγούν; Θα μπορέσουν να φτάσουν στην Κωνσταντινούπολη και να δουν το μυστικό που παραμένει κρυμμένο χρόνια ολόκληρα;
Τίτλος βιβλίου:Φύλακες άγγελοι: Το μυστικό του πρίγκιπα
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Χατζή Νάνσυ (Συγγραφέας)
Φράγκου, Ζωή (Εικονογράφος)
ISBN:9789604563203
Σειρά εκδότη:Φύλακες Άγγελοι
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2012
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες